Kafam Karışık

PC mi gaming laptop mu?

• Oy kullanan toplam üye
    35
Üniversitede vs. kullanıcaksan kesinlikle laptop al.
Kendim birkaç hafta önce Asus Tuf FA506II modelini aldım.
Üniversitede de kullanacağım için 256gb m2 SSD+ 1tb HDD modelini seçtim.
Laptopta r5 4600h ve 1750ti var daha ısındıklarını görmedim.
Şahsen laptop tercih ederim. Çok rahat.
Kanka sana özek ekran kartı yapmışlar hayırlı olsun :)

Yok hocam ben evdeyim. Üniversite için ileride belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında bende laptop alıcaktım ama yayın için arkadaşlar bana baya iyi bir sistem önerdiler onu alıcam.

Merhaba öncelikle ben bir laptop almak istiyordum ama kafam biraz karışık. Şimdi ben csgo fortnite PUBG mobile videoları çekmek ve bunları canlı yayınla beraber oynamak istiyorum.
Şimdi ben ilk önce Monster lara baktım ama sorunları olduğu için vazgeçtim sonra Asus ROG Strix G531GT lere baktım onlarında işlemcileri çok ısınıyormuş yani 90 derecelerde geziyormuş biraz korktum.
Şimdide toplama PC lere baktım onlarında taksitleri faizle oluyor. Birde ben yazın falan odada durmam balkonda durarım. Arkadaşlar sizce ne yapayım 8.5k bütçem var. Dolar 5tl 5.30tl civarına gelince almak istiyorum ne yapayım. Bir gaming laptop öneriniz var mı? HP ACER falan olmasın. Bir kasa öneriniz var mı? Birde kasa olursa tüm ekipmanların olması. Düşüncelerinizi bekliyorum
bence pc topla hem kasayı hava girişi güzel olursa çok ısınmaz hem pc toplarsan hazır sistemlerden daha iyi bir sistem ve daha az fiyata daha iyisini alabilirsin

Kanka sana özek ekran kartı yapmışlar hayırlı olsun :)
Aman 1650Tİ :D.

Yok hocam ben evdeyim. Üniversite için ileride belki

Aslında bende laptop alıcaktım ama yayın için arkadaşlar bana baya iyi bir sistem önerdiler onu alıcam.
O zaman kasa daha mantıklı hocam. Kasa alın.

Yanlış anlama ama resim kalitesi indirilmiş bir resim belli. İnternette arattım Amon shop adlı facebook grubunda paylaşılmışta :) Kendinizi kandırmayın :)

İnşallah sanada nasip olur 😂
1591815524568.webp

Aynen öyle hocam :D. Arkadaş kendi çapında bizi kandırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,810
Üyeler
190,102
Son üye
sametqwe
Geri