Neler Yeni

Kafayı Yıkamadan Yağlanmayı Gideren Ürün

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Alcohol Denat,Parfum(Fragrance),Linalool,Geraniol,Benzly,Benzoate, Distearyldimonium Chloride,Cettrimonium Choloride
böyle tek tek bakarsanız deli olursunuz hocam. Saydığınız birçok madde elidor gibi şampuanların hepsinde var zaten hatta daha fazlası ve saç sağlığına zararlı. Saç sağlığı ve gürlük konusunda tavsiyem üşenmeyin adam akıllı banyoya girin ve saçlarınızı paraben içermeyen şampuanlar kullanarak yıkayın. Kendim sadece yeşil sabun ve dalan d olive adlı şampuan kullanıyorum ve saçlarım gayet gür. Yeşil sabun hepsinden daha sağlıklı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
başlığa yazdığım gibi örneğin duş almadan dışarı çıkmam veya çok acil ise kafayı şampuan ile yıkar çıkarım fakat kafamı şampuanla yıkamadan, yıkamış gibi yağı kiri alan bi ürün varmı ?
Benimde uzun,yıkamaktan başka çare yok.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
böyle tek tek bakarsanız deli olursunuz hocam. Saydığınız birçok madde elidor gibi şampuanların hepsinde var zaten hatta daha fazlası ve saç sağlığına zararlı. Saç sağlığı ve gürlük konusunda tavsiyem üşenmeyin adam akıllı banyoya girin ve saçlarınızı paraben içermeyen şampuanlar kullanarak yıkayın. Kendim sadece yeşil sabun ve dalan d olive adlı şampuan kullanıyorum ve saçlarım gayet gür. Yeşil sabun hepsinden daha sağlıklı
paraben ve sülfat yokmuş sordm

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
yani dediğim gibi ne kadar bakım ürünü saçınıza değerse o derece ömrünü kısaltıyorsunuz. Üşenmeyin duşa girin sabun konusunu da iyice araştırın bence en sağlıklısı o çünkü
teşekkürler

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Normalde böyle bir şey yok. Ama sana şimdi vereceğim tavsiyeyi hiçbir forum sitesinde bulamazsın. Bebek pudrası. :) Saçına iyice yedir tüm yağlı görünümü alır ve sanki yeni yıkanmış görünümü verir.
ciddiyim bu arada şaka yok. Kendi kuaförüm yıkanmaya zamanım olmadığı bir zaman bana bunu teklif etmişti. Kabul etmiştim. Pudrayı kafama iyice yedirip güzelce bi fön çekti. Vallahi yeni yıkanmış gibi görünüyordu

TahinPekmez

80+ Silver
yatalak hastalar için saç temizleme bonesi alabilirsin :rolleyes:

Megan

80+ Silver
Herkes yine bilmeden kafadan atmış. Böyle bir ürün var. Ameliyat olan arkadaşım banyo yapamıyordu bir sıvı vardı su gibi şeffaftı saçlarına sürüyordu onu ama ne olduğunu bilmiyorum. Eczaneye sorun en iyisi, varsa orda vardır

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
başlığa yazdığım gibi örneğin duş almadan dışarı çıkmam veya çok acil ise kafayı şampuan ile yıkar çıkarım fakat kafamı şampuanla yıkamadan, yıkamış gibi yağı kiri alan bi ürün varmı ?
hocam benim saçlar 30 cm ye yakın kuru şampuan kullanıyorum sprey gibi birşeydir 3 4 saat kepeği ve yağlanmayı idare ediyor sıktıktan sonra hafifce saça yediriyorsun o kadar ayrıca ahatsız etmeyecek düzeyde nem veriyor ve yumuşaklık ta katıyor

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
hocam benim saçlar 30 cm ye yakın kuru şampuan kullanıyorum sprey gibi birşeydir 3 4 saat kepeği ve yağlanmayı idare ediyor sıktıktan sonra hafifce saça yediriyorsun o kadar ayrıca ahatsız etmeyecek düzeyde nem veriyor ve yumuşaklık ta katıyor
adı ne bir sürü var

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya