Neler Yeni

🔥İndirim Kahve Dünyası Espresso Çekirdek Kahve 1 KG 170,1 TL

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İncelemem burada:

Normalde espresso'lar kilosu ortalama 300 TL. Ama anlamadım hb, amazon ve trendyol'da bu ürün 180 TL'lik rakamlarla satılıyor.
Trendyol'dan aşağıdaki linkteki ürünü Nays kart ile alırsanız 170,10 TL'ye geliyor.

1658511032691.png

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
SANANE
İncelemem burada:

Normalde espresso'lar kilosu ortalama 300 TL. Ama anlamadım hb, amazon ve trendyol'da bu ürün 180 TL'lik rakamlarla satılıyor.
Trendyol'dan aşağıdaki linkteki ürünü Nays kart ile alırsanız 170,10 TL'ye geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Tadı güzel mi? 2 tl lik ler gibi mi?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
SANANE
Dostum çok kahve içtim demedin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdulkadir51 bu kahveyi alabilirsin. Baya ucuz.
İçtim ama expressosunu hiç içmedim. Ben gerçekten 2 tl lik expressolardan güzelse alayım diyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dely.
Tadını şöyle tarif edeyim. Tatlı bir acısı var. Yani ben kahveyim diyor. Benim diğer tattığım (Alman malı) biraz daha aromatik biraz daha yumuşak. Ama bu biraz daha sert bir espresso. Aroması pek hissedilmez. Belki de aroması yoktur bilemeyeceğim.
Asidite olarak düşük gövde olarak orta diyebileceğim bir kahve.
Önerir miyim? Bu fiyata öneririm. Ama sonra beğenmezsen bana küfretme.
İstersen Kahve Dünyası'na bi git. Mocha iç. (Mocha'ları çok güzel) Ama dersen ki ben sadece saf tadı isterim. O zaman latte iç.
Tadına bak. Beğenirsen al. Yani bu arada o kadar gidip de filtre kahveden başka içmemek de ne bilm yani? Hiç mi merak etmedin?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
SANANE
Dely.
Tadını şöyle tarif edeyim. Tatlı bir acısı var. Yani ben kahveyim diyor. Benim diğer tattığım (Alman malı) biraz daha aromatik biraz daha yumuşak. Ama bu biraz daha sert bir espresso. Aroması pek hissedilmez. Belki de aroması yoktur bilemeyeceğim.
Asidite olarak düşük gövde olarak orta diyebileceğim bir kahve.
Önerir miyim? Bu fiyata öneririm. Ama sonra beğenmezsen bana küfretme.
İstersen Kahve Dünyası'na bi git. Mocha iç. (Mocha'ları çok güzel) Ama dersen ki ben sadece saf tadı isterim. O zaman latte iç.
Tadına bak. Beğenirsen al. Yani bu arada o kadar gidip de filtre kahveden başka içmemek de ne bilm yani? Hiç mi merak etmedin?
Stok bitmezse 1 bardak sipariş ettim. Beğenirsem alırım. Yine de teşekkürler.

Top Bottom