🔥İndirim 🔥Kahve Dünyası Tambol Sütlü Çikolata 2. Ürün 1TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,906
peşin fiyatına 3 ay taksit :D

Sanırım ben migrosta görmüştüm fakat yanlış hatırlamıyorsam bilmem ne üzerine satılıyordu.
Çok oynak fiyatları var minimum 50 gördüm fakat sık sık düşüyor. Bademlisi baya iyi buarada, lattelisi de vardı değişik bir şeyler denemek isteyen bakabilir.

Çok oynak fiyatları var minimum 50 gördüm fakat sık sık düşüyor. Bademlisi baya iyi buarada, lattelisi de vardı değişik bir şeyler denemek isteyen bakabilir.
Evet evet doğru diyorsun bende denk geliyordum. Diğer çeşitleri bana bir tık fiyatı fazla geldiği için eklemedim.

Güzel fiyat geldi bana. Akşamki tıkla kazan, bil kazandan çıkan hepisparayla almalık ürün aslında ama dayanamayıp bu şekilde de alasım var.
Cashback, kupon, bonus para vb ile çok daha uyguna gelebilir.

Bademlisi
Fındıklısı
Geçen ay 101 de çalışırken kasa arkasına koymuştuk EN İYİLERİ SÜTLÜ-FİNDİKLİ ve BADEMLİ fiyatları da şöyle idi 45-55-45 parasını hak eden bir marka elinde stok olan mağza görsem gene alırım tadı mükemmel müşteri almadan bademliyi neredeyse biz bitirdik

Geçen ay 101 de çalışırken kasa arkasına koymuştuk EN İYİLERİ SÜTLÜ-FİNDİKLİ ve BADEMLİ fiyatları da şöyle idi 45-55-45 parasını hak eden bir marka elinde stok olan mağza görsem gene alırım tadı mükemmel müşteri almadan bademliyi neredeyse biz bitirdik
Demek ki ürünleri siz alıyorsunuz. :monkahmm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri