softwaredevelopers
80+ Bronze
Kaldırıldı. Artık bu yöntem işe yaramıyor
Son düzenleme:
Öncelikle teşekkürler,Güzel bir rehber olmuş eline sağlık.
Benim sorum:Kendi bilgisayarım üzerinden Modlu server kurmaya çalıştığımda RAM veremiyorum, vermeye çalıştığım zaman hata veriyor.
.Bat ile server çalışmıyor. Bilginiz var mı?
Daha kötü oldu bu sefer error verdi. Acaba 1.15.2 sürümü sorunlu mu?Öncelikle teşekkürler,
Sorununuz İle ilgili https://tr-cam.com/video/t5eiJpgZI_8/m-necraft-modlu-sunucu-kurulumu-l-nux-ve-w-ndows.html
Bu kaynaktan faydalanabilirsiniz.
Rica ederim. Sisteminizdeki total bellek miktarı nedir?Daha kötü oldu bu sefer error verdi. Acaba 1.15.2 sürümü sorunlu mu?
Güncelleme: Server çalıştı. Teşekkürler
Yeni Güncelleme: 4 GB RAM versem bile 1.5 GB RAM görüyor.
Teşekkürler.faydalı bir konu bende server açmaya çalışıyordum
Teşekkürler.
16 GB RAM var 3.8 GB Windows 2.5 GB Oyunun kendisi kullanıyordu. Server'da 1.5 GB kullanıyordu.Rica ederim. Sisteminizdeki total bellek miktarı nedir?
Hatırladığıma göre yoğunluk olmadığı sürece server ayarladığınız max bellek kullanımına erişemez16 GB RAM var 3.8 GB Windows 2.5 GB Oyunun kendisi kullanıyordu. Server'da 1.5 GB kullanıyordu.
Panelden baktığım zaman max yaklaşık 1.5 GB dı. Daha server'a girmemişken RAM kullanımı %70 deydi o zamanda 1200mb küsür Ram kullanıyordu.Hatırladığıma göre yoğunluk olmadığı sürece server ayarladığınız max bellek kullanımına erişemez