Neler Yeni

Kalemi düzeltmek için tavsiye istiyorum

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Rotring 600 kullanıyorum. Bu seriden kalem kullandıysanız bilirsinizki bir gün ucu yamulur ve hayatınız kararır. Kalem 4 yıllık (2 yıldır 800 kullanıyorum). Bugün ucunu düzeltip kullanmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Sorun şu; kalem yamulduğunda bir gümüşçüye yaptırmıştım, kalem düzelmişti ancak 0.7 uç için birazcık büyüktü. Kalemi ucunu şuanda tekrar düz hale getirebilirim ama uç için biraz büyük. Burayı daraltmamı sağlayacak bir yöntem veya fikir var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
mustafayahya
Bunu daha donanımlı birine yaptır bence ısıtılıp kucultülebilir yada 0.7 uc formatında ince bi tel delige takılıp kenerlardan bi alet yardımı ile sıkılabilir
Ama ısıtılarak
Bilginiz yoksa yapmayın bence anlayan biri varsa götürün yapsn

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
daraltma işi zor ve ince işçilik gerekli düzeltmek kolay ama ben 2-3 kere yamulan ucu düzelltim genişleme gibi bir şey olmadı

Rulep

80+ Gold
500 var bende düşe düşe daralmıştı uç girerken nasıl anlatsam ucu kırmıyordu ama kesiyordu bunun çözümünü hemşirelerin iğnesiyle buldum
sonraları uç kısmı yamuldu bu seferde sürekli uç kırıyordu bunu da masaya bastırarak düzeltmeyi denedim hemen hemen düzeldi

tabii bunların senin sorununun çözümü değil elbette bilgilensinler diye yazdım herkesin başına veya arkadaşının başına gelebilecek şeyler

daraltma işlemi zor cidden bilen biri yapabilir ben düşüre düşüre ucu daralmıştı ama direkt yamulma da söz konusu ileri zamanlarda bende o da olmuştu

Hanaz

80+ Gold
Rotring 600 kullanıyorum. Bu seriden kalem kullandıysanız bilirsinizki bir gün ucu yamulur ve hayatınız kararır. Kalem 4 yıllık (2 yıldır 800 kullanıyorum). Bugün ucunu düzeltip kullanmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Sorun şu; kalem yamulduğunda bir gümüşçüye yaptırmıştım, kalem düzelmişti ancak 0.7 uç için birazcık büyüktü. Kalemi ucunu şuanda tekrar düz hale getirebilirim ama uç için biraz büyük. Burayı daraltmamı sağlayacak bir yöntem veya fikir var mıdır?
Yamulunca iğne sokuyom ben düzelio

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom