Neler Yeni

Kalemlerde hangi uçları kullanırsınız?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben hep 0.5 kullandım. Liseye kadar hep el yazısı yazdım. Babam sınıf öğretmeni olduğu için el yazısı çok güzeldi. Bende ondan alıştım. El yazısı da çok narin ve güzel bir yazı stilidir. O yüzden bu stille yazarken 0.7 çok kalın gelmişti. 0.9'dan bahsetmiyorum bile.

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hep 0.5 kullandım. Liseye kadar hep el yazısı yazdım. Babam sınıf öğretmeni olduğu için el yazısı çok güzeldi. Bende ondan alıştım. El yazısı da çok narin ve güzel bir yazı stilidir. O yüzden bu stille yazarken 0.7 çok kalın gelmişti. 0.9'dan bahsetmiyorum bile.
Bende 0,7’ye alışmaya çalışıyorum ama maalesef alışamadım 0,5 ucu çok hızlı kırılıyor havada yazmak zorundasın zaten el yazım berbat iyice kötüleşiyor.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
0.3 bence doğru kalemle yazı yazmak için en ideal uç numarası. Hele bir de 2b bulabilirsem.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
0.3 bence doğru kalemle yazı yazmak için en ideal uç numarası. Hele bir de 2b bulabilirsem.
0.5'ten aşağısını mühendisler kullanır genelde ama. 0.3'ü nereden bulacaksın?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Hocam 0.3 ile nasıl yazı yazıyorsunuz çok hızlı kırılmıyor mu?
Pentel orenz var bende. O kalemle uç kırmak gerçekten zor. Özünde çizim kalemi fakat yazı yazmak için de kullanıyorum ben. Yazım biraz küçük 0.7 ile yazınca okunmuyor neredeyse.

Top Bottom