Messinin kramponu
80+ Bronze
Kalemlerde hangi uçları kullanırsınız. 0.5, 0.7, 0.9?
Bende 0,7’ye alışmaya çalışıyorum ama maalesef alışamadım 0,5 ucu çok hızlı kırılıyor havada yazmak zorundasın zaten el yazım berbat iyice kötüleşiyor.Ben hep 0.5 kullandım. Liseye kadar hep el yazısı yazdım. Babam sınıf öğretmeni olduğu için el yazısı çok güzeldi. Bende ondan alıştım. El yazısı da çok narin ve güzel bir yazı stilidir. O yüzden bu stille yazarken 0.7 çok kalın gelmişti. 0.9'dan bahsetmiyorum bile.
0.5'ten aşağısını mühendisler kullanır genelde ama. 0.3'ü nereden bulacaksın?0.3 bence doğru kalemle yazı yazmak için en ideal uç numarası. Hele bir de 2b bulabilirsem.
Stok yapıyorum. Yaşadığım şehirde bir kırtasiye var oradan alıyorum uç, kalem vesayre.0.5'ten aşağısını mühendisler kullanır genelde ama. 0.3'ü nereden bulacaksın?
Hocam 0.3 ile nasıl yazı yazıyorsunuz çok hızlı kırılmıyor mu?0.3 bence doğru kalemle yazı yazmak için en ideal uç numarası. Hele bir de 2b bulabilirsem.
Pentel orenz var bende. O kalemle uç kırmak gerçekten zor. Özünde çizim kalemi fakat yazı yazmak için de kullanıyorum ben. Yazım biraz küçük 0.7 ile yazınca okunmuyor neredeyse.Hocam 0.3 ile nasıl yazı yazıyorsunuz çok hızlı kırılmıyor mu?
Neden hocam nesi var gayet rahatlar bastırınca kırılmıyorlar sadece büyük yazmak gerekiyor. Klasik 0.7’dir her yerde bir tek onu bulabiliyorum.0.9 kullananlar Shrek olabilir mi?
Çok kaba ya ondan dedim .dNeden hocam nesi var gayet rahatlar bastırınca kırılmıyorlar ama büyük yazmak gerekiyor.
2b kullannıyordum ben neyim0.9 kullananlar Shrek olabilir mi?
Kalemden kaleme yazan kişiye göre değişir. Benim yazım 0.9’da daha güzel ama çok büyük yazılıyor ve alışamadım.Çok kaba ya ondan dedim .d