efay144 80+ Silver Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2,280 Reaksiyon skoru 1,693 10 Mayıs 2021 #1 Yarın kaliye geçecem tam değil virtual box üzerinden daha önceleri kali linuxla bazı hatalar olmuştu ve soracağım kimse yoktu. Kali kullanan var mı? Sorum olduğunda size sorarım
Yarın kaliye geçecem tam değil virtual box üzerinden daha önceleri kali linuxla bazı hatalar olmuştu ve soracağım kimse yoktu. Kali kullanan var mı? Sorum olduğunda size sorarım
wh1te 80+ Silver Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2,285 Reaksiyon skoru 1,252 10 Mayıs 2021 #2 ben kullanıyorum ama bütün ayarlarını hataları vs çok iyi bildiğim söylenmez kendimde araştırıp çözüyorum
ben kullanıyorum ama bütün ayarlarını hataları vs çok iyi bildiğim söylenmez kendimde araştırıp çözüyorum
efay144 80+ Silver Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2,280 Reaksiyon skoru 1,693 10 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 wh1te yazmış: ben kullanıyorum ama bütün ayarlarını hataları vs çok iyi bildiğim söylenmez kendimde araştırıp çözüyorum Devamı için tıklayın... Kaliyle ilgili sorunlarda falan takip ettiğiniz bir forum var mı?
wh1te yazmış: ben kullanıyorum ama bütün ayarlarını hataları vs çok iyi bildiğim söylenmez kendimde araştırıp çözüyorum Devamı için tıklayın... Kaliyle ilgili sorunlarda falan takip ettiğiniz bir forum var mı?
wh1te 80+ Silver Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2,285 Reaksiyon skoru 1,252 10 Mayıs 2021 #4 JokerAllame yazmış: Kaliyle ilgili sorunlarda falan takip ettiğiniz bir forum var mı? Devamı için tıklayın... özellikle takip ettiğim bir tane yok genel bütün forumları geziyorum bazen küçük forumlarda buluyorum çözümü
JokerAllame yazmış: Kaliyle ilgili sorunlarda falan takip ettiğiniz bir forum var mı? Devamı için tıklayın... özellikle takip ettiğim bir tane yok genel bütün forumları geziyorum bazen küçük forumlarda buluyorum çözümü