Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Teknoloji şans işi, bozulabilir. Bozulamayacağının garantisini kimse veremez.
Hocam onların hepsi gold psuyu geçtim bronz psularda bile var.gold dan ziyade OCP, OVP, SCP, OPP, OTP gibi sertifikalar güvenlik için daha önemli aslında, düşük ve yüksek voltaj emniyeti vs. gibi
Hocam az once atdigim psu kotumu? O paraya daha iyisini onere bilirmisiniz?Hocam onların hepsi gold psuyu geçtim bronz psularda bile var.
Azerbaycandasınız sanırım orada fiyatlar nasıl bilmiyorumBu fiyata daha iyi oneriniz varmi hocam
Evet Azerbaycanda yasiyorumAzerbaycandasınız sanırım orada fiyatlar nasıl bilmiyorum
orada ki fiyatları bilmiyorum birkaç tane daha atabilir misinEvet Azerbaycanda yasiyorum
Bu fiyata baskasi yok 750worada ki fiyatları bilmiyorum birkaç tane daha atabilir misin
Digerlerinin fiyati fazla uçukorada ki fiyatları bilmiyorum birkaç tane daha atabilir misin
Ama Turkiyedende ala bilirim, maks 1500 tlorada ki fiyatları bilmiyorum birkaç tane daha atabilir misin
tryi boşver ya direk o coolermasteri al o zamanBu fiyata baskasi yok 750w
Mesaj otomatik birleştirildi:
Digerlerinin fiyati fazla uçuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama Turkiyedende ala bilirim, maks 1000 TL
Yanliş yazmisim, butce maks 1500 tltryi boşver ya direk o coolermasteri al o zaman
Sorun değil o coolermaster da 1400 tl civarı herhaldeYanliş yazmisim, butce maks 1500 TL
SagolasinSorun değil o coolermaster da 1400 TL civarı herhalde