Ömər Züliyev
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 85
Merhaba, kaliteli marka psu elektrik gidişinden bozula bilirmi? Nasil onlem alirim?
Son düzenleme:
ihtimal var ama çok düşükMerhaba, kaliteli marka psu elektrik gidişinden bozula bilirmi?
Çok nadir. Elektrik gitmesi gibi olaylara karşı korumaları var her kaliteli psunun merak etme.Merhaba, kaliteli marka psu elektrik gidişinden bozula bilirmi?
Çok nadir. Elektrik gitmesi gibi olaylara karşı korumaları var her kaliteli psunun merak etme.
Akim korumali priz cozum olurmu?kaliteli den kastın güvenilir firmanın yasal onay almış psu ları ise korkma hiç bir şey olmaz. (gene de topraklama hattı olan bi prize bağla)
Çok nadir. Elektrik gitmesi gibi olaylara karşı korumaları var her kaliteli psunun merak etme.
hocam ben topraklı hata topraklı ve akım korumalı priz taktım önlem dahilinde hiç yoktan iyidir ama prizleri denetleyenler var mı hiç bilmiyorum.Hocam fazla elektrik verdiklerinde bozuldugunu duymusdum, asus cooler master gibi markalarda boyle birsey yasana bilirmi? Nasil onlem ala biliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akim korumali priz cozum olurmu?
GOLD sertifikası olmasına dikkat et alacağın psunun bu fiyatlara.![]()
Cooler Master MWE 750 WHITE 230V - V2 750W 80 PLUS® Standart Power Supply Bakida Oyun Blok Pitaniya satilir. Qida bloku almaq
Cooler Master MWE 750 WHITE 230V - V2 750W 80 PLUS® Standart Power Supply CompStore.az saytında ✅ Hissə-Hissə ödəmə. ✅ Kredit ✅ Şərhlər ✅ Xarakteristika ✅ Bakı ərazisinə pulsuz çatdırlımacompstore.az
Bu PSU iyi midir??
Bu fiyata daha iyi oneriniz varmi hocamGOLD sertifikası olmasına dikkat et alacağın psunun bu fiyatlara.
forum.donanimarsivi.com
gold dan ziyade OCP, OVP, SCP, OPP, OTP gibi sertifikalar güvenlik için daha önemli aslında, düşük ve yüksek voltaj emniyeti vs. gibiGOLD sertifikası olmasına dikkat et alacağın psunun bu fiyatlara.