Neler Yeni

kaliteli bir powerbank kaça patlar

babube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
tevfik yılmaz
kaliteli bi powerbank almak istiyorum ne kadar gözden çıkarmalıyım bi de öneriniz var mıdır

varta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Cenap Vartanyan
Ne için kullanılacak? Hangi telefon vs?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Furkan Görür
powerbanklarda mah değerine bakmanı önermem fazla. 10bin mahlı powerbankın reel değeri 4-6 bin oluyor.

Powerbank için pil üreticilerinin markalarına bakmanı öneririm özelikle duracell.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Sinan
Powerbankını 2 gün de 1 şarj edebilirsen 10binlik ,
2 günden kısa süre şarj edemeyeceksen 20 bin ,
4 günden daha az gün şarj edemeyeceksen 30 binlik almanı tavsiye ederim.
20 binlikle 3 gün çıkarma ihtimalin de var ama riskli olabilir.
Bu süreler telefonu kullanmana bağlı değişir tabi ben genelde bir yere gittiğimde konum açık harita açıkken falan ihtiyaç duyduğum için şarj dayanmıyor telefona ama sen az kullanıyorum dersen 10 binlik powerbank 5 binlik telefonu 1.5 kez şarj eder ordan pay biç kendine.
Powerbanklerde kullanmadığın halde enerji kaybına uğrar. Uzun süreler kullanmadan dursa bile şarjı bitebilir.
10 binlik powerbank ve telefon tek elde taşınabilir cebe bile sığabilir ama 10 binden yüksekler hem ağır hem de büyük oluyor çantan varsa ancak çantanda taşıyabilirsin.
Şarj hızı ne kadar fazlaysa o kadar maliyeti artıyor. Arada ciddi fiyat farkları olabiliyor. 18w dan daha düşük almanı tavsiye etmem.
İphone mu kullanıyorsun android mi bu da önemli powerbank destekleri ona göre değişebiliyor. Özellikle İphone destek olayı biraz daha az.
Bana göre Boseus , Anker powerbankte en iyi markalar daha hiç başımı ağrıtmadılar ama sen çok param yok dersen daha düşük markalara bakabilirsin. 1 seneyi aşkındır Powerway ve Preo markaların powerbanklerini kullanıyorum sorun yaşamadım sadece şarj ederken tiz bir ses çıkarıyorlar ve 10 binlik yazmasına rağmen 5 bin bataryası olan telefonumu 1 kere şarj edip sonrasında bir daha şarj etmeye çalışırsam şarj etmiyor.
Kablosuz powerbank alma cidden çok gereksiz. Aşırı ısınıyor ve ısındıkça daha yavaş şarj ediyorlar. Biraz tecrübem oldu o yüzden tavsiye etmem.

Gif Man

80+ Gold

babube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
tevfik yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapıştır Hocam .

fiyatı özellikleri güzel duruyor bilindik de bir marka diğer arkadaşlar da görüşlerini belirtirse gayet güzel geldi bana siz kullanıyor usunuz bunu

Gif Man

80+ Gold
fiyatı özellikleri güzel duruyor bilindik de bir marka diğer arkadaşlar da görüşlerini belirtirse gayet güzel geldi bana siz kullanıyor usunuz bunu
Alacaktım Vazgeçtim Pek İhtiyacım Olmadığı İçin .

Sağlam Bir Powerbank .

Bütçeni Belirtirsen Daha İyilerinede Bakılabilir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
hamza ilkaya
anker 10.000 kullanıyorum 2 senedir hala performansına hastayım. Geçen hepsiburada'da 40.000mh olanını gördüm 2700 civarıydı işim gereği onu almayı düşünüyorum. Anker markasını gözünü kırpmadan tercih edebilirsin.

babube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
tevfik yılmaz
Alacaktım Vazgeçtim Pek İhtiyacım Olmadığı İçin .

Sağlam Bir Powerbank .

Bütçeni Belirtirsen Daha İyilerinede Bakılabilir .
hocam fazla uçmak istemiyorum sadece telefon yolda bırakmasın diye kullanacağım tek şarjıyla benim telefonu kaç kez doldurabilir bu alet

Top Bottom