Neler Yeni

Kaliteli bir uyku için ne yapmalıyım?

SwArOn

80+
valla hocam 15 dk benim için çok uçuk bi süre bile bende taş gibi yatakta yatıyorum saat 12 den sonra max 5 dkda uyuyorum herhalde otrtopedik yatak olsa 5 dkyı bile bulmaz
12de yatınca bayılıyorum direk zaten hocam kafayı koyduğum gibi uyandırana helal olsun. benim dediğim 9-10 civarı yatınca oluyor uykun olmasa bile çok uzun sürmüyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
12de yatınca bayılıyorum direk zaten hocam kafayı koyduğum gibi uyandırana helal olsun. benim dediğim 9-10 civarı yatınca oluyor uykun olmasa bile çok uzun sürmüyor.
9-10 civarı 5-6 senedir hiç uyuyamadım türlü türlü şeyler denedim yatak olarak gerek çekyat gerek çift kişilik yatak gerek ortopedik yatak (1-2 gün olsa bile) sıcak oda gerek soğuk oda

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Yalçın
Arkadaşlar sabah 5de işe gitmek için kalkıyorum 6da otobüsde oluyorum fakat akşamları erken yatmam lazim erken uyuma isteği hiç yok ve bir kaç kez 9 10 gibi uyumayı denediğimde uyuyamadım bir oraya bir oraya dönüyorum sürekli stresliyim düzgün uyuyamıyorum işe uykulu uykulu gidiyorum her gün nasıl kur
uyuduğun ortam olabildiğince karanlık olsun yatak yorgan vs kendini en rahat hissedeceğin şekilde ayarla, müzik podcast tarzı şeyler dinlerken uyumayı deneyebilirsin.istersen kan değerlerine de bir baktır,iş yoğunluğundan stresten falan olabilir uykusuzluğun ama tıbbi kontrolde de fayda var

SeryXS

80+ Bronze
uyuduğun ortam olabildiğince karanlık olsun yatak yorgan vs kendini en rahat hissedeceğin şekilde ayarla, müzik podcast tarzı şeyler dinlerken uyumayı deneyebilirsin.istersen kan değerlerine de bir baktır,iş yoğunluğundan stresten falan olabilir uykusuzluğun ama tıbbi kontrolde de fayda var
En doğru yöntem psikolog aslında randevu alıp bir görünsem

SwArOn

80+
9-10 civarı 5-6 senedir hiç uyuyamadım türlü türlü şeyler denedim yatak olarak gerek çekyat gerek çift kişilik yatak gerek ortopedik yatak (1-2 gün olsa bile) sıcak oda gerek soğuk oda
Valla bende öyleydim yatak yaysız yataktı hep diyordum sanki hiç uyumamış gibiyim öyle bir yorgunluk oluyordu ne kadar uyursam uyuyayım ama yatağı değişince ben yıllardır uyumuyormuşum dedim. Bendeki etkisi yüksek oldu tabi liseden beri aynı taşta yatınca, sizde ne kadar etki eder bilemem.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla bende öyleydim yatak yaysız yataktı hep diyordum sanki hiç uyumamış gibiyim öyle bir yorgunluk oluyordu ne kadar uyursam uyuyayım ama yatağı değişince ben yıllardır uyumuyormuşum dedim. Bendeki etkisi yüksek oldu tabi liseden beri aynı taşta yatınca, sizde ne kadar etki eder bilemem.
Benim şuankide yaklaşık 3 senelik ondan önceki bundanda beterdi bu gene iyi çok halsiz kalkmıyor çokta dinlenik kalkmıyorum tam ortası

SeryXS

80+ Bronze
Hocam yataklardan pek anlamam önerme şansın varmı değiştirmeyi denerim birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklam tam yerinde çıkmış 😃

Ekler

• Screenshot_2024-04-04-00-21-23-889_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-04-00-21-23-889_com.android.chrome.jpg
    533.1 KB · Hit: 21

SwArOn

80+
Hocam yataklardan pek anlamam önerme şansın varmı değiştirmeyi denerim birde
Hocam bende anlamıyorum açıkçası. babamlar yataşa gidip almışlar silver therapy modeli bana kalsa hala taşta yatıyordum yani. Gidip denerseniz yattığınız zaman falan anlayabilirsiniz farkını.

SeryXS

80+ Bronze
Hocam bende anlamıyorum açıkçası. babamlar yataşa gidip almışlar silver therapy modeli bana kalsa hala taşta yatıyordum yani. Gidip denerseniz yattığınız zaman falan anlayabilirsiniz farkını.
İnternetden bakiyim dedim yatak fiyatları uçmuş be

Yere yorgan serip yatmayı denerim şimdi bakalım fark ediyor mu yatak

SwArOn

80+
İnternetden bakiyim dedim yatak fiyatları uçmuş be

Yere yorgan serip yatmayı denerim şimdi bakalım fark ediyor mu yatak
Öyle valla ben baksam vermezdim o parayı pahalı gelirdi ama adam alıp geldi faturasını verdi elime zorla yatak aldırmış gibi oldu :ROFLMAO:
Sonradan bir düşününce yok işlemciye soğutucu alayım yok ram alayım diye diye tonla para harcadığımı fark ettim pc ye yatağın fiyatı normal gözükmeye başladı.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Eczanede bulabilirmiyim?

Bugünlük ne yapmalıyım hocam ayran vs. Fayda eder mi?
hocam internette satılıyor ama eczaneyi bilmiyorum hatta son amazon indirimlerinde indirimde vardı

Soğuk oda ve ağır yorgan tavsiye ediyorlar diye duymuştum
çok doğru bu arada ben sıcak odada asla uyuyamam hava soğuk olacak üzerinde de kalın bir battaniye yorgan olacak cidden müthiş uyunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom