Kaliteli ethernet kablosu

SCOLT

80+
Reaksiyon skoru
121
Herkese selam öncelikle 2 yıldır wifi kullanıyorum arkafaşlarımdanda çokca tavsiye alıyorum artık ethernete e geç diye bende 15 metrelik bir güvenilir ethernet kablosu arıyorum cevap verirseniz sevinirim

Oncelikle cat 6 almanizi tavsiye ederim cat 6a bulursaniz daha iyi olur cat7 de var ama pahali tabi gerek varmi cat7 derseniz pek yok gigabit hizlar yoksa gerekli degil cat6a onerim nexans olur ama her yerde bulamiyabilirsiniz internette var genelde onun haricinde hes ve recber kullananlarda var ama bilemiyorum kalitesi nasildir recberin guzel di bi kac sefer kullandim ama en iyi onerim nexans tan sasma

Cat 6 alman lazım, ev kullanıcısı Cat6 fazlasıyla yeterli, köşkte yaşamıyorsan 6 ya da 6a olması farketmez. Marka olarak HES - HCS-, reçber, nexans, ecolan.

Cat 6 alman lazım, ev kullanıcısı Cat6 fazlasıyla yeterli, köşkte yaşamıyorsan 6 ya da 6a olması farketmez. Marka olarak HES - HCS-, reçber, nexans, ecolan.
Oncelikle cat 6 almanizi tavsiye ederim cat 6a bulursaniz daha iyi olur cat7 de var ama pahali tabi gerek varmi cat7 derseniz pek yok gigabit hizlar yoksa gerekli degil cat6a onerim nexans olur ama her yerde bulamiyabilirsiniz internette var genelde onun haricinde hes ve recber kullananlarda var ama bilemiyorum kalitesi nasildir recberin guzel di bi kac sefer kullandim ama en iyi onerim nexans tan sasma
Çok sağolun teşekkürler bakıcam dediklerinize iyi bayramlar dilerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önere bileceğiniz bir link varmı site yazarmısınız

Son düzenleme:
Yani onerebilecegim site hepsi burdada gittidiyor gibi sitelerden alabilirsin n11 veya network sepeti gibi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,179
Üyeler
188,538
Son üye
askryln1
Geri