Cat 6 alman lazım, ev kullanıcısı Cat6 fazlasıyla yeterli, köşkte yaşamıyorsan 6 ya da 6a olması farketmez. Marka olarak HES - HCS-, reçber, nexans, ecolan.
Çok sağolun teşekkürler bakıcam dediklerinize iyi bayramlar dilerimOncelikle cat 6 almanizi tavsiye ederim cat 6a bulursaniz daha iyi olur cat7 de var ama pahali tabi gerek varmi cat7 derseniz pek yok gigabit hizlar yoksa gerekli degil cat6a onerim nexans olur ama her yerde bulamiyabilirsiniz internette var genelde onun haricinde hes ve recber kullananlarda var ama bilemiyorum kalitesi nasildir recberin guzel di bi kac sefer kullandim ama en iyi onerim nexans tan sasma
önere bileceğiniz bir link varmı site yazarmısınızOncelikle cat 6 almanizi tavsiye ederim cat 6a bulursaniz daha iyi olur cat7 de var ama pahali tabi gerek varmi cat7 derseniz pek yok gigabit hizlar yoksa gerekli degil cat6a onerim nexans olur ama her yerde bulamiyabilirsiniz internette var genelde onun haricinde hes ve recber kullananlarda var ama bilemiyorum kalitesi nasildir recberin guzel di bi kac sefer kullandim ama en iyi onerim nexans tan sasma