F710 çöp kurtulduğun iyi olmuş. Bütçe nedir ?Aldığıma pişman olduğum tek şey bu gamepad olabilir. Adam akıllı gamepad önerir misiniz? Çok uçuk fiyatlar olmasın.
bütçe salla allah kurtasınAldığıma pişman olduğum tek şey bu gamepad olabilir. Adam akıllı gamepad önerir misiniz? Çok uçuk fiyatlar olmasın.
piyasayı bilmediğimden ne kadar bütçe belirtsem bilmiyorum ama 500-1500 lira arası bir şey ödeyebilirim.F710 çöp kurtulduğun iyi olmuş. Bütçe nedir ?
500-1500 lira arasıbütçe salla allah kurtasın
500-1500 lira arasıbütçe salla allah kurtasın
2.2k ya xbox 9.nesil var şu an orjinal kaliteli uygun fiyatlı olarak bir tek o var. Onun dışında kaliteli yan sanayi kollar var ds4 onlarda 500 TLpiyasayı bilmediğimden ne kadar bütçe belirtsem bilmiyorum ama 500-1500 lira arası bir şey ödeyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
500-1500 lira arası
o kadar çıkamam hocam ds 4 ü de alsam mı bilemedim.2.2k ya xbox 9.nesil var şu an orjinal kaliteli uygun fiyatlı olarak bir tek o var. Onun dışında kaliteli yan sanayi kollar var ds4 onlarda 500 TL
görüntüsü garip duruyor kullandınız mı, ele oturuşu rahat mı?trust bosi gxt 590
Bu linkteki alinir mi hocam pc de fifa 24 oynicam bana da lazim söyleyin bisey de alalim valla2.2k ya xbox 9.nesil var şu an orjinal kaliteli uygun fiyatlı olarak bir tek o var. Onun dışında kaliteli yan sanayi kollar var ds4 onlarda 500 TL
Ben kullandım 1 hafta hiç bir sorun yaşamadım orjinal ds4 ile birebir performans diyebilirim, arkadaşıma verdim hediye olarak yaklaşık 7 aydır da o kullanıyor fifa oynuyor ve hiç bir sorun yok hala çalışıyor tuşlar vs sağlam.Bu linkteki alinir mi hocam pc de fifa 24 oynicam bana da lazim söyleyin bisey de alalim valla
Uygun fiyatlı güzel kaliteli kol.o kadar çıkamam hocam ds 4 ü de alsam mı bilemedim.
Ben kullandım 1 hafta hiç bir sorun yaşamadım orjinal ds4 ile birebir performans diyebilirim, arkadaşıma verdim hediye olarak yaklaşık 7 aydır da o kullanıyor fifa oynuyor ve hiç bir sorun yok hala çalışıyor tuşlar vs sağlam.
o zaman çekeyim 2 tane 850 küsür liraya gelicek. Tek sorun f710 dan sonra bu gamepadi kullanmıştım çok garip hissetirmişti umarım o his çabuk geçerUygun fiyatlı güzel kaliteli kol.
2 yıldır kullanıyorum aşırı kalitelio kadar çıkamam hocam ds 4 ü de alsam mı bilemedim.
görüntüsü garip duruyor kullandınız mı, ele oturuşu rahat mı?
++Bu linkteki alinir mi hocam pc de fifa 24 oynicam bana da lazim söyleyin bisey de alalim valla
Aliyorum o zaman hocam halihazirda elimde rampage var ama pc den oynadığım 2. Kolu almayı düşünüyordum bunu alayım bariBen kullandım 1 hafta hiç bir sorun yaşamadım orjinal ds4 ile birebir performans diyebilirim, arkadaşıma verdim hediye olarak yaklaşık 7 aydır da o kullanıyor fifa oynuyor ve hiç bir sorun yok hala çalışıyor tuşlar vs sağlam.
Uygun fiyatlı güzel kaliteli kol.