Neler Yeni

KALİTELİ GÜZEL GAMEPAD ÖNERİSİ (F710 Hariç)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Aliyorum o zaman hocam halihazirda elimde rampage var ama pc den oynadığım 2. Kolu almayı düşünüyordum bunu alayım bari
Bir de sorum bu kablosuz mu kablolu mu kablosuzsa baglanti hizi nasil gecikme var mı? Titresim motoru var mi?
Kablosuz. Bluetooth ile kolay bağlanıyor. Gecikme hissetmedim. Titreşim test etmedim sadece fifa oynadım bu kol ile ve fifada titreşim ayarım kapalıydı.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Kablosuz. Bluetooth ile kolay bağlanıyor. Gecikme hissetmedim. Titreşim test etmedim sadece fifa oynadım bu kol ile ve fifada titreşim ayarım kapalıydı.
Dediklerine gore iyi gibi duruyor hocam youtubeden 2 3 inceleme izleyip cekerim gibi teşekkürler

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Temiz 4 5 aylık xbox 9 nesil gamepad bulabilirsin 1500 tl civarına bende pembesi vardı 1500 e sattım 1 ay önce filan.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Sinan

Hocam 350 daha cimabilirsen naysla 1850 ye geliyor. Ben yapistirdim direkt bir tane.

Edit: mobildeyim atamadim bir turlu linki ama sicak firsatlara girersen gorursun zaten konuyu.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

Hocam 350 daha cimabilirsen naysla 1850 ye geliyor. Ben yapistirdim direkt bir tane.

Edit: mobildeyim atamadim bir turlu linki ama sicak firsatlara girersen gorursun zaten konuyu.
gördüm gördüm konuyu da ne bileyim 1800 lira da çok geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz 4 5 aylık xbox 9 nesil gamepad bulabilirsin 1500 TL civarına bende pembesi vardı 1500 e sattım 1 ay önce filan.
yalandan sarı siteye baktım da anlamadım hangisi temiz hangisi değil çoğu sıfırla neredeyse aynı paraya satıyor.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Sinan
gördüm gördüm konuyu da ne bileyim 1800 lira da çok geldi

yalandan sarı siteye baktım da anlamadım hangisi temiz hangisi değil çoğu sıfırla neredeyse aynı paraya satıyor.
Hocam normalde 3000 fiyatı amazonda. Bide şöyle düşün asgari ücret zammından sonra 1800 hepten değersiz olacak. Bu gamepadlerde muhtemelen yükselecek. Bu fiyattan almak mantıklı bence.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam normalde 3000 fiyatı amazonda. Bide şöyle düşün asgari ücret zammından sonra 1800 hepten değersiz olacak. Bu gamepadlerde muhtemelen yükselecek. Bu fiyattan almak mantıklı bence.
ne yapsam bilemedim :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Xbox veya bütçe yükselirse Dualsense öneriririm çoğu yan ürün Gamepad'ler iş yapmıyor ne yazık ki ileride sürekli bozuluyorlar ghosting problemleri vb. alırken Xbox veya Dualsense bir kez alın kafanız rahat olsun, piyasadaki 2-3 tane Gamepad'leri kullandım ve sonuçları hep benim için hüsran oldu şu anda Xbox 9.nesil kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sıkıntı yaratmadı şu ana kadar.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Valla hocam karar senin ama ben 2 aydır kırmızı kovalarken bu fiyata bulunca direkt çöktüm 😂
Xbox veya bütçe yükselirse Dualsense öneriririm çoğu yan ürün Gamepad'ler iş yapmıyor ne yazık ki ileride sürekli bozuluyorlar ghosting problemleri vb. alırken Xbox veya Dualsense bir kez alın kafanız rahat olsun, piyasadaki 2-3 tane Gamepad'leri kullandım ve sonuçları hep benim için hüsran oldu şu anda Xbox 9.nesil kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sıkıntı yaratmadı şu ana kadar.
bütçeyi zorlamaya çalışıcam teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Beydemir
8bit do ultimate c ürününe bakabilirsin aynı firmanın diğer ürünlerinede göz atabilirsin

Son düzenleme:

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
piyasayı bilmediğimden ne kadar bütçe belirtsem bilmiyorum ama 500-1500 lira arası bir şey ödeyebilirim.

500-1500 lira arası

500-1500 lira arası
1500 e bulursan bence 2.el dualsense patlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,625
Üyeler
163,858