elime sadece kasa ulaşmadı onu bekliyorum işlemci ile birlikte macun yollamamıslar kalıtelı macun önerisi alabılır mıyım 7500f var diğer pc de r5 5500 var ikisine de kullanabiliceğim bir macun şimdiden teşekkürler
Kardeşim eğer bütçen varsa thermal grizzly kyronaut al 350-400 bnadında olması lazımdı. eğer yoksa ki mümkün mertebede bu bütçey eçıkmaya çalış mx-6 al.elime sadece kasa ulaşmadı onu bekliyorum işlemci ile birlikte macun yollamamıslar kalıtelı macun önerisi alabılır mıyım 7500f var diğer pc de r5 5500 var ikisine de kullanabiliceğim bir macun şimdiden teşekkürler
kyronaut hızlı kuruyor pumpout yapıyor mx6 ile hemen hemen aynı termal seviyeleri veriyor mx6 varken alınmazKardeşim eğer bütçen varsa thermal grizzly kyronaut al 350-400 bnadında olması lazımdı. eğer yoksa ki mümkün mertebede bu bütçey eçıkmaya çalış mx-6 al.
Kardeşim sen ikisini karıştırıyor olmayasın? yanlış biliyorsun tam tersi.kyronaut hızlı kuruyor pumpout yapıyor mx6 ile hemen hemen aynı termal seviyeleri veriyor mx6 varken alınmaz
arctic mx-6 al
yok doğru biliyorumKardeşim sen ikisini karıştırıyor olmayasın? yanlış biliyorsun tam tersi.
Yok kardeşim yanlış biliiyorsun. İnternette git araştır termal macunun kralı thermal grizzly bende bütün macunları denemiş biri olarak mx4 ve mx6 asıl pompout yapıyor millete yanlış bilgi verme az araştır.yok doğru biliyorum
bu bahsettiğiniz macunlar kaç kullanımlık 500 e bıle cıkarım dert degıl ama ne kadar ucuz o kadar ıyı tabı kı ve macunu ne kadar süre de bir değiştirmem gerekiyorYok kardeşim yanlış biliiyorsun. İnternette git araştır termal macunun kralı thermal grizzly bende bütün macunları denemiş biri olarak mx4 ve mx6 asıl pompout yapıyor millete yanlış bilgi verme az araştır.
adın testo değil de başka bişi olsaydı seni de değerlendirebilirdim kanka lavugun kedi videosundan sonra gözümde değeri bittiyok doğru biliyorum
thermal grizzly artict mx4 mx6 falan bunlar iyielime sadece kasa ulaşmadı onu bekliyorum işlemci ile birlikte macun yollamamıslar kalıtelı macun önerisi alabılır mıyım 7500f var diğer pc de r5 5500 var ikisine de kullanabiliceğim bir macun şimdiden teşekkürler
Şöyle eğer mx-6 falan alırsan max 3-6 ayda bir yenilemen gerekecek ve eğer sen bu olaya müdahale ederken kısa devre vs yada hasar bırakma olasılığın var bütçeye çıkabiliyorsan dediğimi al ve en az 1-2 sene gider en az 1 sene de kullanıma göre 2 sene de gidebiliyor.bu bahsettiğiniz macunlar kaç kullanımlık 500 e bıle cıkarım dert degıl ama ne kadar ucuz o kadar ıyı tabı kı ve macunu ne kadar süre de bir değiştirmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
adın testo değil de başka bişi olsaydı seni de değerlendirebilirdim kanka lavugun kedi videosundan sonra gözümde değeri bitti
pc 24 saat yeri gelicek 48 saat duruma gore hep açık kalıcak hocam ona göre macun önerir misinŞöyle eğer mx-6 falan alırsan max 3-6 ayda bir yenilemen gerekecek ve eğer sen bu olaya müdahale ederken kısa devre vs yada hasar bırakma olasılığın var bütçeye çıkabiliyorsan dediğimi al ve en az 1-2 sene gider en az 1 sene de kullanıma göre 2 sene de gidebiliyor.
https://www.akakce.com/termal-macun...rformansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html bundan mı bahsediyorsunŞöyle eğer mx-6 falan alırsan max 3-6 ayda bir yenilemen gerekecek ve eğer sen bu olaya müdahale ederken kısa devre vs yada hasar bırakma olasılığın var bütçeye çıkabiliyorsan dediğimi al ve en az 1-2 sene gider en az 1 sene de kullanıma göre 2 sene de gidebiliyor.
mx4 ile 6 arasında ki fark nedir hocamthermal grizzly artict mx4 mx6 falan bunlar iyi