Neler Yeni

Kaliteli işlemci macunu önerisi

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Süleyman Bekar
elime sadece kasa ulaşmadı onu bekliyorum işlemci ile birlikte macun yollamamıslar kalıtelı macun önerisi alabılır mıyım 7500f var diğer pc de r5 5500 var ikisine de kullanabiliceğim bir macun şimdiden teşekkürler

Farex

80+ Silver
elime sadece kasa ulaşmadı onu bekliyorum işlemci ile birlikte macun yollamamıslar kalıtelı macun önerisi alabılır mıyım 7500f var diğer pc de r5 5500 var ikisine de kullanabiliceğim bir macun şimdiden teşekkürler
Kardeşim eğer bütçen varsa thermal grizzly kyronaut al 350-400 bnadında olması lazımdı. eğer yoksa ki mümkün mertebede bu bütçey eçıkmaya çalış mx-6 al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
taylan
Kardeşim eğer bütçen varsa thermal grizzly kyronaut al 350-400 bnadında olması lazımdı. eğer yoksa ki mümkün mertebede bu bütçey eçıkmaya çalış mx-6 al.
kyronaut hızlı kuruyor pumpout yapıyor mx6 ile hemen hemen aynı termal seviyeleri veriyor mx6 varken alınmaz

arctic mx-6 al

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Süleyman Bekar
Yok kardeşim yanlış biliiyorsun. İnternette git araştır termal macunun kralı thermal grizzly bende bütün macunları denemiş biri olarak mx4 ve mx6 asıl pompout yapıyor millete yanlış bilgi verme az araştır.
bu bahsettiğiniz macunlar kaç kullanımlık 500 e bıle cıkarım dert degıl ama ne kadar ucuz o kadar ıyı tabı kı ve macunu ne kadar süre de bir değiştirmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok doğru biliyorum
adın testo değil de başka bişi olsaydı seni de değerlendirebilirdim kanka lavugun kedi videosundan sonra gözümde değeri bitti

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
thermal grizzly artict mx4 mx6 falan bunlar iyi

Farex

80+ Silver
bu bahsettiğiniz macunlar kaç kullanımlık 500 e bıle cıkarım dert degıl ama ne kadar ucuz o kadar ıyı tabı kı ve macunu ne kadar süre de bir değiştirmem gerekiyor

adın testo değil de başka bişi olsaydı seni de değerlendirebilirdim kanka lavugun kedi videosundan sonra gözümde değeri bitti
Şöyle eğer mx-6 falan alırsan max 3-6 ayda bir yenilemen gerekecek ve eğer sen bu olaya müdahale ederken kısa devre vs yada hasar bırakma olasılığın var bütçeye çıkabiliyorsan dediğimi al ve en az 1-2 sene gider en az 1 sene de kullanıma göre 2 sene de gidebiliyor.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Süleyman Bekar
Şöyle eğer mx-6 falan alırsan max 3-6 ayda bir yenilemen gerekecek ve eğer sen bu olaya müdahale ederken kısa devre vs yada hasar bırakma olasılığın var bütçeye çıkabiliyorsan dediğimi al ve en az 1-2 sene gider en az 1 sene de kullanıma göre 2 sene de gidebiliyor.
pc 24 saat yeri gelicek 48 saat duruma gore hep açık kalıcak hocam ona göre macun önerir misin

https://www.akakce.com/termal-macun...rformansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html bundan mı bahsediyorsun

thermal grizzly artict mx4 mx6 falan bunlar iyi
mx4 ile 6 arasında ki fark nedir hocam

Top Bottom