Neler Yeni

Kaliteli kumaş pantolon bakıyorum eşofman tarzı olmayacak

Ardemmiz

80+
Reaksiyon skoru
96
Merhaba yaz geldiği için kumaş pantolon giymek istiyorum normal kalıp bir ürün bakıyorum dar sevmiyorum fakat bir çok mağazada ki ürünler eşofman tarzı alıp giydiğiniz önerdiğiniz bir marka var mıdır acaba?

hyman, idscollection, abluka, hafka, ketench

lcw git dene bi ton güzel kumas pantolon var

Hocam beğendiğiniz modellerin linkini atar mısınız merak ettim
Kalıp olarak bu şekilde duracak kumaş kalitesi iyi bir şey arıyorum hocam ince ve eşofman tarzı ürünler var hep güzelini bulabilmeye çalışıyorum

Ekler

• 1746092773804.webp
    1746092773804.webp
    12.6 KB · Hit: 12
Hocam bende arıyorum Oyüzden sormuştum 😅😅 isterseniz buldukça birbirimizi etiketleyip atalım

Teşekkür ederim ids ürünü hoşuma gitti deneme amaçlı 1 adet alacağım güzelse diğer renkleri de vereceğim yorumları da iyi
Oradan 2 yıl önce pantolon aldım hala kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım. Pileli kumaş pantolon almıştım. Aralarında favorilerim HYMAN ve İDS

Oradan 2 yıl önce pantolon aldım hala kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım. Pileli kumaş pantolon almıştım. Aralarında favorilerim HYMAN ve İDS
İDS deneyeceğim hocam hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyolda model beğenip sayfasında almak daha uygun gibi hocam
https://www.trendyol.com/ids-collection/mevsimlik-bej-slim-fit-likrali-kumas-pantolon-p-785157228 bu modeli sitesinde göremedim hocam siz gördünüz mü hiç

Geri