- Bütçe
- 3500
Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.
Bu tarz mikrofonlardan mixer harici ses kartı vs. olmadan tam performans alamazsın diye biliyorum. Mikrofonu almadan önce bu konuyu da bir araştırmanı öneririm.Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.
HyperX Solocast
Razer Seiren X
HyperX QuadCast
Razer Seiren Elite
Bu mikrofonlar arasında hangisini tercih ederdiniz. Solocast ve Seiren X tam olarak bütçeme uygun ama pişman olursun diyorsanız Quadcast ve Seiren Elite seviyelerine çıkabilirim üstünü karşılayabileceğimi sanmıyorum. Bunların dışında ses performansı iyi dediğiniz mikrofon varsa önerilere açığım. Oyun oynamalık, video çekmelik, Discord'ta takılmalık
Herhangi bir önerin varmı mikrofonla ilgili ? Desteğin için teşekkürlerMikrofona o kadar yatırım yapacaksan youtube işini ciddiye alarak yapacaksın diye tahmin ediyorum. Kanalının ismini verirsen ilk abonelerinden biri olmak isterim.
Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.
HyperX Solocast
Razer Seiren X
HyperX QuadCast
Razer Seiren Elite
Bu mikrofonlar arasında hangisini tercih ederdiniz. Solocast ve Seiren X tam olarak bütçeme uygun ama pişman olursun diyorsanız Quadcast ve Seiren Elite seviyelerine çıkabilirim üstünü karşılayabileceğimi sanmıyorum. Bunların dışında ses performansı iyi dediğiniz mikrofon varsa önerilere açığım. Oyun oynamalık, video çekmelik, Discord'ta takılmalık