Neler Yeni

Öneri Kaliteli Mikrofon Önerisi.

ShunX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İzzet
Bütçe
3500
Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.

HyperX Solocast

Razer Seiren X

HyperX QuadCast

Razer Seiren Elite

Bu mikrofonlar arasında hangisini tercih ederdiniz. Solocast ve Seiren X tam olarak bütçeme uygun ama pişman olursun diyorsanız Quadcast ve Seiren Elite seviyelerine çıkabilirim üstünü karşılayabileceğimi sanmıyorum. Bunların dışında ses performansı iyi dediğiniz mikrofon varsa önerilere açığım. Oyun oynamalık, video çekmelik, Discord'ta takılmalık​

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,729
İsim
Orkun
Bu tarz mikrofonlardan mixer harici ses kartı vs. olmadan tam performans alamazsın diye biliyorum. Mikrofonu almadan önce bu konuyu da bir araştırmanı öneririm.

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Duzcan
Mikrofona o kadar yatırım yapacaksan youtube işini ciddiye alarak yapacaksın diye tahmin ediyorum. Kanalının ismini verirsen ilk abonelerinden biri olmak isterim. :)

ShunX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İzzet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofona o kadar yatırım yapacaksan youtube işini ciddiye alarak yapacaksın diye tahmin ediyorum. Kanalının ismini verirsen ilk abonelerinden biri olmak isterim. :)
Herhangi bir önerin varmı mikrofonla ilgili ? Desteğin için teşekkürler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Tnc öz
Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.

HyperX Solocast

Razer Seiren X

HyperX QuadCast

Razer Seiren Elite

Bu mikrofonlar arasında hangisini tercih ederdiniz. Solocast ve Seiren X tam olarak bütçeme uygun ama pişman olursun diyorsanız Quadcast ve Seiren Elite seviyelerine çıkabilirim üstünü karşılayabileceğimi sanmıyorum. Bunların dışında ses performansı iyi dediğiniz mikrofon varsa önerilere açığım. Oyun oynamalık, video çekmelik, Discord'ta takılmalık​

youtube da ses testleri var f/p mükemmel bi mikrofon ses kartı falan uğraştırmıyor hem direkt tak-çalıştır

Top Bottom