Öneri Kaliteli Mikrofon Önerisi.

ShunX

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3500
Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.

HyperX Solocast

Razer Seiren X

HyperX QuadCast

Razer Seiren Elite

Bu mikrofonlar arasında hangisini tercih ederdiniz. Solocast ve Seiren X tam olarak bütçeme uygun ama pişman olursun diyorsanız Quadcast ve Seiren Elite seviyelerine çıkabilirim üstünü karşılayabileceğimi sanmıyorum. Bunların dışında ses performansı iyi dediğiniz mikrofon varsa önerilere açığım. Oyun oynamalık, video çekmelik, Discord'ta takılmalık​

Bu tarz mikrofonlardan mixer harici ses kartı vs. olmadan tam performans alamazsın diye biliyorum. Mikrofonu almadan önce bu konuyu da bir araştırmanı öneririm.

Mikrofona o kadar yatırım yapacaksan youtube işini ciddiye alarak yapacaksın diye tahmin ediyorum. Kanalının ismini verirsen ilk abonelerinden biri olmak isterim. :)

Mikrofona o kadar yatırım yapacaksan youtube işini ciddiye alarak yapacaksın diye tahmin ediyorum. Kanalının ismini verirsen ilk abonelerinden biri olmak isterim. :)
Herhangi bir önerin varmı mikrofonla ilgili ? Desteğin için teşekkürler :)

Kafamda 4 adet mikrofon var bütçe olarakta çok fazla üstüne çıkamam.

HyperX Solocast

Razer Seiren X

HyperX QuadCast

Razer Seiren Elite

Bu mikrofonlar arasında hangisini tercih ederdiniz. Solocast ve Seiren X tam olarak bütçeme uygun ama pişman olursun diyorsanız Quadcast ve Seiren Elite seviyelerine çıkabilirim üstünü karşılayabileceğimi sanmıyorum. Bunların dışında ses performansı iyi dediğiniz mikrofon varsa önerilere açığım. Oyun oynamalık, video çekmelik, Discord'ta takılmalık​

youtube da ses testleri var f/p mükemmel bi mikrofon ses kartı falan uğraştırmıyor hem direkt tak-çalıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,720
Üyeler
186,527
Son üye
aky32
Geri