Neler Yeni

Kaliteli Mikrofonu Olan Oyuncu Kulaklığı

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Arkadaşlar merhabalar. Kendime beni bir süre götürücek mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem 100 TL ile 200 TL arası. Alınan oyuncu kulaklıklarında mikrofon kalite problemi çok yaşanıyormuş. Ben sürekli olarak mikrofona ihtiyaç duyuyorum. Olabildiğince F / P ürün önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Zamanın da 185tl ye aldığım gamepower mei şuan 300tl olmuş daha iyi bir fp kulaklığı görmemiştim param olsa tekrar alacağım fakat şuan ki bütçe ile mecbur rampage gibi bir marka alacağım

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
100-200tl yi sadece mikrofona versen kaliteli alamıyorsun kaliteli mikrofonu olan kulaklığı 100-200tlye istiyorsun.

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100-200tl yi sadece mikrofona versen kaliteli alamıyorsun kaliteli mikrofonu olan kulaklığı 100-200tlye istiyorsun.
Basit bir örnek vermek gerekirse Rampage SN-R7 modeli yeterince kaliteli bir kulaklık. Benim amacım daha üstü varsa bilgilenmekti.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar merhabalar. Kendime beni bir süre götürücek mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem 100 TL ile 200 TL arası. Alınan oyuncu kulaklıklarında mikrofon kalite problemi çok yaşanıyormuş. Ben sürekli olarak mikrofona ihtiyaç duyuyorum. Olabildiğince F / P ürün önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
1-Trust Blizz
2-Tronsmart Sono
100-200 TL'ye gamepower,rampage alınmaz (Rampage Comfort hariç bütçe arttırırsan Comfort al)

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Forumda araştırma yaptım Mei kullananlar almayın diyor dip ses sorunu varmış (Lütfen Gamepower'dan uzak durun)
Hatta James Donkey,Gamepower ve Comfort'tan daha ucuz Rampage kulaklıkları alınmaz

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Forumda araştırma yaptım Mei kullananlar almayın diyor dip ses sorunu varmış (Lütfen Gamepower'dan uzak durun)
Hatta James Donkey,Gamepower ve Comfort'tan daha ucuz Rampage kulaklıkları alınmaz
İlginç bende dipses yok gayet kaliteli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı yerlerde USB girişimi değiştirince düzeldi diyenler vardı benim bir tanıdığım da farklı bir girişe takınca kurtulmuştu

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı yerlerde USB girişimi değiştirince düzeldi diyenler vardı benim bir tanıdığım da farklı bir girişe takınca kurtulmuştu
Ben bilmem forumdaki bu işten anlayan kullanan insanlar önermiyor sizin yaptığınız adamı kötü kulaklığa yönlendirmek o paraya gidip Rampage Comfort alınır

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Ben bilmem forumdaki bu işten anlayan kullanan insanlar önermiyor sizin yaptığınız adamı kötü kulaklığa yönlendirmek o paraya gidip Rampage Comfort alınır
Ben sadece kendim bir sorun yaşamadığım ve memnun kaldığım için önerdim böyle sorunlarım olsa önermezdim zaten🙁

Top Bottom