Kaliteli mobil oyun önerileri

umtu.raw

80+
Reaksiyon skoru
20
Fiyatı boyutu vs. önemsiz. Düzgün yapım kaliteli oyun arıyorum. Daha çok bilgisayardan oyun oynuyorum fakat seyahat durumlarında falan malum erişim zor oluyor bilgisayara. İnternet her zaman düzgün olacağını bilsem GeForce NOW kullanırım. Bu yüzden kaliteli birkaç tane mobil oyuna ihtiyacım var.

Benim de benzer durumlarda elim hep birkaç sağlam mobil oyuna gidiyor, bilgisayara ulaşamayınca iyi kurtarıyor. Şunları öneririm:

• Dead Cells: Aksiyon seviyorsan bayağı akıcı ve kaliteli, PC versiyonunun neredeyse aynısı.
  • Stardew Valley: Uzun oynanış süresi olan, kafa yormayan ama detaylı bir oyun. Uçakta, otobüste mis gibi gider.
  • GRID Autosport: Yarış oyunu seviyorsan bu mobilde açık ara en iyilerden. Gerçekçi sürüş hissi falan bayağı iyi.
  • Slay the Spire: Kart + strateji seviyorsan çok keyifli. Offline da oynanıyor, tam seyahatlik.
  • Rush Rally 3: Hafif ama kaliteli bir ralli oyunu. Boyutu da çok şişirmiyor.

Ben bunları sırf seyahatlik değil, evde bile oynuyorum bazen. Reklamsız, stabil, kafan rahat oluyor. F2P çöpüyle vakit kaybetmeye gerek yok diyorsan, bunlar iş görür.

Geri