MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Şuanda içimi orta olabilir tütünüde iyi olan sigara önerebilir misiniz?
şuan ne içersen iç içinde talaş barındırıyor (muratti rosso)Şuanda içimi orta olabilir tütünüde iyi olan sigara önerebilir misiniz?
Şuanda içimi orta olabilir tütünüde iyi olan sigara önerebilir misiniz?
O ne demek ve haklısın hepsi çok kötü en dandik tütünden yapılıyorşuan ne içersen iç içinde talaş barındırıyor (muratti rosso)
Bu nerede satılıyorAlıntıyı görüntüle
şunlar gayet kaliteli hocam (önermiyorum içmeyin içirmeyin kendinize yazık etmeyin)
iranda hocamO ne demek ve haklısın hepsi çok kötü en dandik tütünden yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nerede satılıyor
Siz sipariş mi ettiniziranda hocam
yoo içmiyorumSiz sipariş mi ettiniz
Tamam bu konuya cevap vermemiz yasak mı kuralları bilmiyorum pek fazla eskiden techolay daydım 2 aydır orayada girmiyorum yeni buraya geldimyoo içmiyorum
içip içmemek sizin kararınız ama benim size önerim içmemeniz para vererek kendi sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz rezilce bir durumSiz sipariş mi ettiniz
bir çok konu var böyleTamam bu konuya cevap vermemiz yasak mı kuralları bilmiyorum pek fazla eskiden techolay daydım 2 aydır orayada girmiyorum yeni buraya geldim
Evet haklısınız hocam ben keyfine içiyorum öyle bagımlısıyım filan degil 2 haftada 1 paket bitiriyorum fazla içmemeye özen gösteriyorum teşekkürleriçip içmemek sizin kararınız ama benim size önerim içmemeniz para vererek kendi sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz rezilce bir durum
Muratti rossoTürkiye de ne önerirsiniz?