Neler Yeni

Kalp atışının 120 den aşağı düşmemesi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Dostlar kalp atışım 120 den aşağı duamedigini farkettim bugün hani bu değer ergenlik çağındaki bir birey için normal mi acaba?

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet KAvalcı
Ya mRNA aşıdan, ya da taşikardi.
Böbrekler de sorun var mı?
Bende de taşikardi var. Paso 120 nabız.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya mRNA aşıdan, ya da taşikardi.
Böbrekler de sorun var mı?
Bende de taşikardi var. Paso 120 nabız.
mRNA aşısi olmadım Corona da olmadım taşikardi 2 yıl önce miyokardit geçirdiğinde konmuştu ama hala yoktur herhalde

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Kardesim sen cok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardesim cok yasamazsin sen kafana takma devamkee

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
mRNA aşısi olmadım Corona da olmadım taşikardi 2 yıl önce miyokardit geçirdiğinde konmuştu ama hala yoktur herhalde
Hocam taşikardi kalbin dakikada 100den fazla atması demek zaten. 120den aşağı inmiyorsa maalesef hala vardır. Ne zamandır bu şekilde yüksek atım sayısına sahipsiniz?

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Anksiyete olabilir psikolijik kiz arkadasimdada aynisi vardi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,930
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dostlar kalp atışım 120 den aşağı duamedigini farkettim bugün hani bu değer ergenlik çağındaki bir birey için normal mi acaba?
Benzer sekilde ya cok dusuk ya cok yuksek oluyordu benimde 177lere kadar cikmisti (akilli saatten takip ediyordum ne kadar dogru bilemem) ama her zaman degil duygu degisimlerinde oluyordu

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesim sen cok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardesim cok yasamazsin sen kafana takma devamkee
Biliyorum reis sıkıntı yok 20 den sonrasını goremiycegini dusunuyorum
Hocam taşikardi kalbin dakikada 100den fazla atması demek zaten. 120den aşağı inmiyorsa maalesef hala vardır. Ne zamandır bu şekilde yüksek atım sayısına sahipsiniz?
Hocam bundan 4 sene önce miyokardit yüzünden hastaneye yattım ve 197 200 lere kadar çıkmıştı sonrasında 2 kere kontrole gititm bugünde şansa bala bir tansiyon olciyim derken nabizda ölçtüm böyle çıktı uzun bir süre takip edicem
Anksiyete olabilir psikolijik kiz arkadasimdada aynisi vardi
Anksiyete olduğunu sanmıyorum hiçbir belirti vb uymuyor
Benzer sekilde ya cok dusuk ya cok yuksek oluyordu benimde 177lere kadar cikmisti (akilli saatten takip ediyordum ne kadar dogru bilemem) ama her zaman degil duygu degisimlerinde oluyordu
Bakalım hocam takipteyim full artık yani yapicak bir şey yok şuan haftaya randevu falan alicam.muhtemelen

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Belki hastane korkusuyla 120lere çıkmış olabilir hemen telaşlanmamak lazım. Beyaz önlük korkusu diye bir şey var, kişi sakin olduğunu düşünse de ister istemez gerginlik oluyor. Birkaç kez ölçtürün sağlık ocağında vs. de ölçtürebilirsiniz. Olmadı kardiyolojiye randevu alıp onların takibine girebilirsiniz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Belki hastane korkusuyla 120lere çıkmış olabilir hemen telaşlanmamak lazım. Beyaz önlük korkusu diye bir şey var, kişi sakin olduğunu düşünse de ister istemez gerginlik oluyor. Birkaç kez ölçtürün sağlık ocağında vs. de ölçtürebilirsiniz. Olmadı kardiyolojiye randevu alıp onların takibine girebilirsiniz
Hastane korkum 0 hocam hastanelere bayılırım hatta imkanım olsa damarimdan kanımı kendim almak falan isterim 😂 blender dan elimi geçirmiştim kalan tirnaklari kendim çekmiştim falan bruh moment ti

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet KAvalcı
Miyokardite dikkat et, kalıcı olabilir. İlaç mümessili olmayan iyi bir kalp doktoru araştır. Allah korusun kalp yetmezliği durumları oluşmasın.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Stres kaygıdan olma ihtimali yüksek o yaşlarda benim de aynıydı hatta şuan da 117 erken ölcem sanırım

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
Hastaneye gidersen doktor gerek görürse sana holter cihazı veriyor. 1gün gibi doktorun istediği süre kadar takıyorsun doktor kalp atış raporunu inceleyip normal olup olmadığını söyler.

Top Bottom