Neler Yeni

Çözüldü✓ Kamera için 4Tb HDD önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eyüp Altunyüzük
Bütçe
2000
Merhabalar aranızda 4 Tb HDD kullanan varmı ben kamera için kullanmak için almayı düşünüyorum da 2000 tl ye kadar limitim var.Daha öncesinde almıştım 2 yıl içinde bozuldu da garantiye gönderince de kullanıcı hatası dendi hangi markayı önerirsiniz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Merhabalar aranızda 4 Tb HDD kullanan varmı ben kamera için kullanmak için almayı düşünüyorum da 2000 TL ye kadar limitim var.Daha öncesinde almıştım 2 yıl içinde bozuldu da garantiye gönderince de kullanıcı hatası dendi hangi markayı önerirsiniz
önereceğim markalar : seagate wd bide toshiba var ama nasıl olduğunu bilniyorum ses yapıyor diyolar ama neyse

şahin doğan

80+ Platinum
kamera için kullanmak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eyüp Altunyüzük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera için kullanmak ?
İş yeri kamerası depolaması
Mesaj otomatik birleştirildi:

önereceğim markalar : seagate wd bide toshiba var ama nasıl olduğunu bilniyorum ses yapıyor diyolar ama neyse
Bunlar galiba normal kullanım için benim için 7/24 olan modeller daha makul olabilir

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
son attığın link çalışmıyor
burdan seagate ın hangi serisinin senin için daha uygun olduğuna bakabilirsin skyhawk en uygunu sonra ıronwolf
cache ve rpm hdd lerde hızı etkileyen önemli bi faktör bu konuda seagte daha avantajlı konuma geçiyor yani seageta daha uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eyüp Altunyüzük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son attığın link çalışmıyor
burdan seagate ın hangi serisinin senin için daha uygun olduğuna bakabilirsin skyhawk en uygunu sonra ıronwolf
cache ve rpm hdd lerde hızı etkileyen önemli bi faktör bu konuda seagte daha avantajlı konuma geçiyor yani seageta daha uygun
sonattıığın kink senin ile aynı yüksek ihtimal senin önerdiğini alacağım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
sonattıığın kink senin ile aynı yüksek ihtimal senin önerdiğini alacağım
hocam incelemelerini izleyerek almanı öneririm her ürünü nede olsa ben denemedim sadece senin isteklerin doğrultusunda bir ürün seçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eyüp Altunyüzük
hocam incelemelerini izleyerek almanı öneririm her ürünü nede olsa ben denemedim sadece senin isteklerin doğrultusunda bir ürün seçtim
Abi bunu alıyorum hem düşük sıcaklık hem sürekli çalışma konusunda sıkıntı yaşatmıyacağını düşünüyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
*abi* demen ne kadar hoş her neyse
eğer incelemeleri izlediysen attığım forum konusunda dolaşıp bunu almayı karar verdiysen hayırlı olsun
*rapor et kısmına girip en iyi cevap adlı kısma rapor edersen en iyi cevabı veren kişi olurum:)*

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İş yeri kamerası depolaması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar galiba normal kullanım için benim için 7/24 olan modeller daha makul olabilir
Arkadaşın attıkları güvenlik kameraları için özel olarak üretilmiş diskler. O listeye ek olarak WD Purple'da var.

Top Bottom