Neler Yeni

Kamera ışık kapatma işlemi???

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Özaslann
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
şimdi ben bir sitede oturuyorum block block ayrılıyor abi bizim h block apartman deli ve ger zekalı dolu abi 1. bisikletimi merdivenden uçurdular 2. ayakkabılarımıza cam koydular şimdi ben güvenlik kamerası siparişi verdim amozondan. o geleseye kadar ps3 kamerası koydum benim eski pc den obs üzerinden kayıt alıyorum kadın da deli ışıkları yandığı için bir şey yapmıyor ışıkları sönerse sk*** ortalığı ben kayıt alırken bu kameranın ışığını nasıl kapatabilirim ????

ÖZET!!::: bizim apartmanda deli var güvenlik kamerasının 2 ışığı var kırmızı mavi bu ışıkları nasıl kapatırım.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Üzerine siyah bant çek eğer kameradan bağımsızsa

şahin doğan

80+ Platinum
Amacın kadını ifşalamakmı yoksa eşyalarını güvende tutmak mı ? Ne güzel ışığı yanıyor ve kadın bir şey yapmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Özaslann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amacın kadını ifşalamakmı yoksa eşyalarını güvende tutmak mı ? Ne güzel ışığı yanıyor ve kadın bir şey yapmıyor.
şöyle kadın ayakkabıların içinde bir** şişesinin camlarını atmış bu süre zarfında kamera yoktu. şimdi var ama 2 ışığı var ve bu sayede bir işlem yapmıyor (zarar verme şiddet gibi gibi) kamera ışıklarını dijital olarak kapatırsam kendisini ifşalar ve şikayette bulunurum kapatsamda kapatmasamda yapmassa yapmaz değil mi ama yapacak biri.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Orkun
şimdi ben bir sitede oturuyorum block block ayrılıyor abi bizim h block apartman deli ve ger zekalı dolu abi 1. bisikletimi merdivenden uçurdular 2. ayakkabılarımıza cam koydular şimdi ben güvenlik kamerası siparişi verdim amozondan. o geleseye kadar ps3 kamerası koydum benim eski pc den obs üzerinden kayıt alıyorum kadın da deli ışıkları yandığı için bir şey yapmıyor ışıkları sönerse sk*** ortalığı ben kayıt alırken bu kameranın ışığını nasıl kapatabilirim ????

ÖZET!!::: bizim apartmanda deli var güvenlik kamerasının 2 ışığı var kırmızı mavi bu ışıkları nasıl kapatırım.
Resmi yollardan şikayet etmeden önce bir çılgınlık yapıp apartman yöneticisine şikayette bulunmaya ne dersin?

şahin doğan

80+ Platinum
şöyle kadın ayakkabıların içinde bir** şişesinin camlarını atmış bu süre zarfında kamera yoktu. şimdi var ama 2 ışığı var ve bu sayede bir işlem yapmıyor (zarar verme şiddet gibi gibi) kamera ışıklarını dijital olarak kapatırsam kendisini ifşalar ve şikayette bulunurum kapatsamda kapatmasamda yapmassa yapmaz değil mi ama yapacak biri.
Eğer kameranın yazılımı vs var ise kapatılır yoksa fiziksel olarak kapatmak dışında çare yok gibi. Ayakkabılarınızı evin içine almanızı tavsiye ederim.
Ben olsam ne yapardım diye sorarsan şöyle; Eğer o kadının yaptığından eminsem bende o kadının ayakkabılarını cam ile doldururdum. O deli ise ben daha da deliyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Özaslann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi yollardan şikayet etmeden önce bir çılgınlık yapıp apartman yöneticisine şikayette bulunmaya ne dersin?
apartman yöneticimiz YOK :d iflas etti ve gitti yatta apartmanın yarısı yalıtımlı yarısı yalıtımsız :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kameranın yazılımı vs var ise kapatılır yoksa fiziksel olarak kapatmak dışında çare yok gibi. Ayakkabılarınızı evin içine almanızı tavsiye ederim.
Ben olsam ne yapardım diye sorarsan şöyle; Eğer o kadının yaptığından eminsem bende o kadının ayakkabılarını cam ile doldururdum. O deli ise ben daha da deliyim.
Gerek yok şu an uzamasını istemiyorum resmi yollar ile hakkımı arıyacağım ps3 kamerası amozondan sipariş edeceğim kamera o geleseye kadar kamera var

Sagittarius

80+ Silver
İlk defa garip bı konuyla karşılaştım ışığın üzerini bantla

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Özaslann
ayakkabıları eve almama gerek yok hocam kameram var :cool:

İlk defa garip bı konuyla karşılaştım ışığın üzerini bantla
ilkler her zaman donanımarşivde :D bant ile uğraşmamak istiyorum arkadaşlar

istemiyorum******

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Orkun
ayakkabıları eve almama gerek yok hocam kameram var :cool:

ilkler her zaman donanımarşivde :D bant ile uğraşmamak istiyorum arkadaşlar

istemiyorum******
O zaman led ışığın üzerini ince yıldız tornavida ile bastırarak ışıklarını kır. Burada sana geçici ve cihazına zarar vermeden yapabileceğin çözüm yollarını söylüyoruz sen istemiyorum diyorsun. +99 sinir sınama modelisin kardeşim. İster bant koy ister led ışıkları patlat, ister keçeli kalem ile led ışıkların üstünü boya, ister bez bağla, ister yara bandı yapıştır, ister ışıkların olduğu yere çorap geçir ne yapıyorsan yap.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yazılımsal olarak desteklemiyordur büyük ihtimalle, siyah bi bantla kapatın işte?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Özaslann
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
O zaman led ışığın üzerini ince yıldız tornavida ile bastırarak ışıklarını kır. Burada sana geçici ve cihazına zarar vermeden yapabileceğin çözüm yollarını söylüyoruz sen istemiyorum diyorsun. +99 sinir sınama modelisin kardeşim. İster bant koy ister led ışıkları patlat, ister keçeli kalem ile led ışıkların üstünü boya, ister bez bağla, ister yara bandı yapıştır, ister ışıkların olduğu yere çorap geçir ne yapıyorsan yap.
Kardeşim avukatla görüştüm yasal bir suç güvenlik kameraların hepsinin yasal olarak izlenmesi gereken prosedürleri var bunu öğrensen iyi edersin ben ışıkları kırdığımda o ger zekalı anlamaz san sen belli olmaz zaten 2. ben buraya öneri almak için geldim ne dedim program ???? yardımcı olmuyorsan DEFOL git konudan iyi geceler.

Arkadaşlar siyah bant belli oluyor yaptım zaten

denedim zaten denemesem yazmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,021,312
Üyeler
161,837