Hocam biraz daha detaylı açıklar mısınız?Arkadaşlarımı trollemek istiyorum o yüzden kameraya fotoğrafın nasıl eklendiğini merak ediyorum
mesela masaüstü paylaşmak gibi olsun kamera olarak açayım ama kamera açınca kameranın gördüğü yer diil benim kmeraya göstermesi için eklediğim şey gözüksün o zoom da falan yapıyorlar ya arkaplan falan onun gibianlayamaıdm biraz daha detayl ıaçıklar mısın
Hocam biraz daha detaylı açıklar mısınız?
Demek istediğinizi anladım siz kamerada istediğiniz bir görselin çıkmasını istiyorsunuz.Anladım fakat yardımcı olamayacağım maalesef.mesela masaüstü paylaşmak gibi olsun kamera olarak açayım ama kamera açınca kameranın gördüğü yer diil benim kmeraya göstermesi için eklediğim şey gözüksün o zoom da falan yapıyorlar ya arkaplan falan onun gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zoomda PP’ni değiştirebilirsin.mesela masaüstü paylaşmak gibi olsun kamera olarak açayım ama kamera açınca kameranın gördüğü yer diil benim kmeraya göstermesi için eklediğim şey gözüksün o zoom da falan yapıyorlar ya arkaplan falan onun gibi
Demek istediğini anladım bende yüklüydü ismini bulunca yazarım.aynen yinede sağolun
Manycam programın ismi kameranda o görüntüyü tam ekran olarak yapabiliyorsun video görüntü gif istediğini.aynen yinede sağolun
çok teşekkür ederim sağolunDemek istediğini anladım bende yüklüydü ismini bulunca yazarım.
Manycam programın ismi kameranda o görüntüyü tam ekran olarak yapabiliyorsun video görüntü gif istediğini.
Rica ederim.çok teşekkür ederim sağolun