Neler Yeni

KANDIRILIYOR MUYUZ ?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
E tamam işte; Ray Tracing dışında bütün ayarlar sonda ise (ama yine de bulanık ise), Ray Tracing kenar yumuşatma gibi işler değil ışıklandırma sistemini değiştiriyorsa. O zaman mantıken oyunlar böyle özellikle bir downgrade yapmıyor, eğer yapıyor olsalardı sizin dediğiniz üst düzey ekran kartı satmak için bi de downgrade i kaldıran ayar olurdu ve o ayar hayvan gibi ekran kartı isteyeceği için insanlar gider ekran kartı alırdı ama öyle bi olay yok.

Bu olay boş boş komplo teorisi üretmekten farksız ve saçma.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
E tamam işte; Ray Tracing dışında bütün ayarlar sonda ise (ama yine de bulanık ise), Ray Tracing kenar yumuşatma gibi işler değil ışıklandırma sistemini değiştiriyorsa. O zaman mantıken oyunlar böyle özellikle bir downgrade yapmıyor, eğer yapıyor olsalardı sizin dediğiniz üst düzey ekran kartı satmak için bi de downgrade i kaldıran ayar olurdu ve o ayar hayvan gibi ekran kartı isteyeceği için insanlar gider ekran kartı alırdı ama öyle bi olay yok.

Bu olay boş boş komplo teorisi üretmekten farksız ve saçma.
Sen konuyu anladığına emin misin ?

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Bence biraz insan gözünün alışması ile de ilgili. Mesela daha iyisini gördükten sonra eskisi hep kötü geliyor. Örneğin eskiden süper kalite dediğim eski dizileri şimdi açınca oha bu görüntüler ne gözüm kanadı diyorum. Onlar berbat geliyor. E o zamanda neden demiyordum çünkü iş biraz daha iyisine alışmakta bence

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Bence biraz insan gözünün alışması ile de ilgili. Mesela daha iyisini gördükten sonra eskisi hep kötü geliyor. Örneğin eskiden süper kalite dediğim eski dizileri şimdi açınca oha bu görüntüler ne gözüm kanadı diyorum. Onlar berbat geliyor. E o zamanda neden demiyordum çünkü iş biraz daha iyisine alışmakta bence
Örneğin en basitinden, Max Payne i açıyorum mesela görüntü jilet gibi ama yeni yada yakın tarihli bir oyun açıyorum full detayda yine ama görüntü puslu.

ultrAslan

80+ Bronze
Çıkar çatışması zaten bu hepsi işbirliği içinde yoksa yenisini nasıl satacaklar

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Nvidia ya bu konuda mail gönderdim. Cevabını bekliyorum.

Top Bottom