- Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ini oynadım 2 ye para yetmedi hocam para yetince artık orasını sorgulamayın hocamdying light 2 olur mu
ayrıca bu kan vahşet sevgisi nerden geliyor
1 ini oynadım 2 ye para yetmedi hocam para yetince artık orasını sorgulamayın hocamdying light 2 olur mu
ayrıca bu kan vahşet sevgisi nerden geliyor
Dishonored serisiHocam ikisinide oynamıştım önceden mordhau mu chivalry 2 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynadım hocam
Gördüm hocam denediğim oyunlarda yazmıştımDishonored serisi
Wolfenstein serisine bakabilirsin oyun dünyasında pek yapılmayan şeyleri yapan oyun ama hikayeli
Oyunun ana karakterini başını keserek öldürmek gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
torrent çıktı istersen link atabilirim özelden konusuda var hatta1 ini oynadım 2 ye para yetmedi hocam para yetince artık orasını sorgulamayın hocam
Pc'de var ben yeni çıktım oyundan.PC'de var mı hocam ps4 oyunu gibi geldi
Shadow Warrior serisi.Merhaba arkadaşlar. Ben vücüdü parçalayabildiğimiz bol kanlı oyunlar oynamayı çok severim. İşte kafası kopsun osu busu kopsun. Boneworks tarzı sadece VR'da olduğu için bilgisayarda oynayamam. Mesela GTA 5'te bile böyle rastgele hikayeden çok adam bıçaklamayı seviyorum. Sandbox tarzı olursa gerçekten daha iyi olur böyle adamı spawnlıyım tokat manyağı yapayım. Hikaye sevmiyorum.
Denediğim oyunlar;
"Dying Light " zaten oynamıştım.
"Postal 2"'yi sanırım grafiklerinden dolayı sarmadı.
"Wolfenstein" pahalı geldi alamadım.
"Killing Floor 2" arkadaşım olmadığı için sarmadı güzel oyun.
"F*** putin" gerçekten 5 dk oynayıp çıktım düşündüğüm gibi değilmiş.
"People playground" şapur şupur adam parçalıyorum güzel oyun
"Manhunt" hikayeli oyunlar sevmediğim için girmedim.
"Paint the Town Red" gerçekten çok sardı ancak map kısıtlı.
"Sniper Elite 4" tam aradığım oyun tarzı değil.
"Mortal Kombat 11"'in vahşiyet kısmı gerçekten iyi oynarım ama daha çok sandbox arıyorum.
"Hatred'"de gördüğüm kadarıyla güzelmiş daha alıp oynama fırsatım olmadı.
"Mutilate-a-doll 2" people playground tarzı onu da alıp deneyeceğim.
Varsa öneriniz beklerim
2 yi aldım deneme fırsatı olmadı hocam deneyeceğimShadow Warrior serisi.
O kadar okudum gözümden kaçmış. Epic zamanında bedava vermişti hikayenin 2. oyunu olan The New Order'ı.1 ini oynadım 2 ye para yetmedi hocam para yetince artık orasını sorgulamayın hocam
Aradığın oyun tam olarak o ya, al eline kılıcı doğra önüne geleni. Sevmeme ihtimalin yok.2 yi aldım deneme fırsatı olmadı hocam deneyeceğim
indirimlede alırım hocamO kadar okudum gözümden kaçmış. Epic zamanında bedava vermişti hikayenin 2. oyunu olan The New Order'ı.
New Order 14-17tl'ye düşüyordu indirimlerde zam gelmemişse yine düşer
The Old Blood ise 9tl civarı
Bu oyunlar game passte var öyle alabilirsin veya forumda yakın zamanda konusu açılmıştı discord nitro ile 2 aylık bedava game pass alma ona bak
Şimdi baktım da bu da Bethesda oyunuymuş toplu zam gelmişti bunlara. 59tl olan oyun 179 olmuş. Satın alınmaz artık game pass ile max 2 ayda biter bu 2oyun. Zaten Old Blood kısa.indirimlede alırım hocam