Neler Yeni

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,997
İsim
Burak Karadağ
Geliştirdiği BioNTech aşısı nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin'den uzun süredir çalışmaları yapılan kanser aşısıyla ilgili müjdeli bir haber geldi. Şahin, "Cesaret verici gelişmeler var. Önümüzdeki iki yılda yeni deneme süreçlerine geçeceğiz. Ardından gerekli mercilerden alacağımız onay sonrasında, 2026 yılından itibaren ilaçları hastalara sunabileceğiz" diye konuştu. KAYNAK

KANSER HASTALIĞI İLE İLGİLİ HEYECAN YARATTI​

Son dönemde koronavirüs aşısının yarattığı kalıcı yan etkiler ve hasar iddiaları nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin, kanser türleriyle ilgili geliştirdikleri ilaçların 2026 yılından itibaren piyasaya sürülebileceğini söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ İKİ YILDA YENİ DENEME SÜREÇLERİNE GEÇECEĞİZ"​

prof-dr-ugur-sahin-1484970.jpg

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
Donald
iyimiş

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Geliştirdiği BioNTech aşısı nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin'den uzun süredir çalışmaları yapılan kanser aşısıyla ilgili müjdeli bir haber geldi. Şahin, "Cesaret verici gelişmeler var. Önümüzdeki iki yılda yeni deneme süreçlerine geçeceğiz. Ardından gerekli mercilerden alacağımız onay sonrasında, 2026 yılından itibaren ilaçları hastalara sunabileceğiz" diye konuştu. KAYNAK

Son dönemde koronavirüs aşısının yarattığı kalıcı yan etkiler ve hasar iddiaları nedeniyle davalık olan Prof. Dr. Uğur Şahin, kanser türleriyle ilgili geliştirdikleri ilaçların 2026 yılından itibaren piyasaya sürülebileceğini söyledi.

Zamanında yine böyle bir şey vardı doktorun yok etmişlerdi. Sözde kanser ilacı sağlayan firmaların baskısına maruz kalacak.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji

Kanser ilacı satan firmalar buna izin vermez ekmek kapıları gider.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zamanında yine böyle bir şey vardı doktorun yok etmişlerdi. Sözde kanser ilacı sağlayan firmaların baskısına maruz kalacak.
Bize ortaokulda fen bilimleri öğretmeni bir bilim insanının kanserin ilacını bulduğunu ama sonradan öldürüldüğünü söylemişti. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama kesinlikle böyle bir şey olamaz değil. Kanser ilaç firmaları deli dehşet para kazanıyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Bize ortaokulda fen bilimleri öğretmeni bir bilim insanının kanserin ilacını bulduğunu ama sonradan öldürüldüğünü söylemişti. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama kesinlikle böyle bir şey olamaz değil. Kanser ilaç firmaları deli dehşet para kazanıyor.
Uğur Şahini niye öldürtsünler ki? Yeni Dünya düzenine hizmet ediyor kendisi sonuçta.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yeni sıvı zehir yolda yani. Zehirlenmemiş insan bırakmamakta kararlılar.
Diş macunları da öyle. Dişleri fırçalarken macun gibi şeylere ihtiyaç yok aslında. Bir ismi vardı ama unuttum eskiden kullanıldığı gibi onunla kullanılsa şu ankinden bile daha temiz ve sağlıklı görünür. Ama diş macunları ı yıllardır kullandığımızdan şimdi onu kullansak bile etkisi olmuyor.

Hasan344

80+ Gold
Yeni sıvı zehir yolda yani. Zehirlenmemiş insan bırakmamakta kararlılar.
İyi ki o sıvıyı vurdurtmamışım. Çevremde yaptıran bir çok kişide hastaliklar çıktı ve kalp krizi vakaları çok arttı. Bu heriften hayırlı bir şey beklenmez zaten.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Diş macunları da öyle. Dişleri fırçalarken macun gibi şeylere ihtiyaç yok aslında. Bir ismi vardı ama unuttum eskiden kullanıldığı gibi onunla kullanılsa şu ankinden bile daha temiz ve sağlıklı görünür. Ama diş macunları ı yıllardır kullandığımızdan şimdi onu kullansak bile etkisi olmuyor.
Misvak mı? Misvak ile diş fırçalamak Sünnet.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bu zaten kanser ilacı değildir. Kesin bir bit yeniği vardır. Uğur Şahin'e güvenmiyorum şahsen.
Hocam pandemi de aşı olan çoğu arkadaşım şuan ki aklım olsa olmazdım diyor bende dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom