G griffn 80+ Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 79 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Ömer Toptaş 8 Aralık 2022 #1 Arkadaslar müşterim için vdeoları genel olarak videoları kısa tutuyorum nasıl iyi mi sizce videom ve kapak fotoğrafı dikkat çekici mi?
Arkadaslar müşterim için vdeoları genel olarak videoları kısa tutuyorum nasıl iyi mi sizce videom ve kapak fotoğrafı dikkat çekici mi?
NoctuaFanBoyu 80+ Gold Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 5,223 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,446 İsim Hamza Ziya Üstün 8 Aralık 2022 #2 Sağ alttaki what if yazısı sırıtıyor. Onun dışında daha iyi olabilir ama fena değil bence. Bir de çok karanlık duruyor.
Sağ alttaki what if yazısı sırıtıyor. Onun dışında daha iyi olabilir ama fena değil bence. Bir de çok karanlık duruyor.
G griffn 80+ Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 79 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Ömer Toptaş 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hmzzya78 yazmış: Sağ alttaki what if yazısı sırıtıyor. Onun dışında daha iyi olabilir ama fena değil bence. Bir de çok karanlık duruyor. Devamı için tıklayın... Evet ya çok karanlık sen diyince fark ettim.
hmzzya78 yazmış: Sağ alttaki what if yazısı sırıtıyor. Onun dışında daha iyi olabilir ama fena değil bence. Bir de çok karanlık duruyor. Devamı için tıklayın... Evet ya çok karanlık sen diyince fark ettim.