🔥İndirim Kapı Barfix Demiri 360₺

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,994
Benzerini 7-8 yıldır kullanıyorum anca bükülmeye başladı.
Ben iki duvar arasına sıkıştırıp kullanıyorum sorun yaşamadım tekrardan siparis cektim

link

60-100cm

İki duvar arası sıkıstırmak için 120 -130 cm olanları almak daha iyi

Son düzenleme:
Kapıya zarar verir mi bu pederle sorun yasamayalim sonra 😂
Kapı arasına sabitlemeyi riskli buldum hocam o yüzden denemedim. yan tahtaları biraz kastırır belki iz bırakabilir.

Kapı arasına sabitlemeyi riskli buldum hocam o yüzden denemedim. yan tahtaları biraz kastırır belki iz bırakabilir.
Aga ben full agirlik calisiom. Barfiks de eklemek istiyorum sırt icin ya apt yaptiracam ya da park bulacagiz. Evde kapı pervazı sıkıntı görür diye de kaldı.

Benzerini 7-8 yıldır kullanıyorum anca bükülmeye başladı.
Ben iki duvar arasına sıkıştırıp kullanıyorum sorun yaşamadım tekrardan siparis cektim

link
duvara sabitleniyor mu bu nasil oluyo

Aga ben full agirlik calisiom. Barfiks de eklemek istiyorum sırt icin ya apt yaptiracam ya da park bulacagiz. Evde kapı pervazı sıkıntı görür diye de kaldı.
Bunun uzunu var bende 130cm 140cm kadar acılıyor antreye koydum iki duvar karşılıklı tutuyor. En iyisi ve sağlamı o şekilde evde. Kesinlikle öyle yap derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

duvara sabitleniyor mu bu nasil oluyo
2 duvar arasına şıkıstırıyorsun. vidalı montaj edilenleri de var. ben sıkıstırma olanı kullanıyorum.

yorumlarda hep vidayla sabitlemek lazım yoksa kayıyor yazılmış dikkat edin alırken

Bununla maymun gibi sallanıyordum bi çıktı yerinden fena düşmüştüm 3-5 dakika nefes alamadığımı hatırlıyorum .Alırsanız çok sallanmayın başka bi amacı var ama çok sarıyordu 😀

Bununla maymun gibi sallanıyordum bi çıktı yerinden fena düşmüştüm 3-5 dakika nefes alamadığımı hatırlıyorum .Alırsanız çok sallanmayın başka bi amacı var ama çok sarıyordu 😀
Sıkıstırma olanları tersine tutarsan kilidi acılıyor direkt. Kardeşim bir gün ters tutuş yaptı cubuk gevsedi düştü senin gibi. Genelde herkes ilk düşüşte öğreniyor bunu 😄 Cubuğu acmanın tersine tutuş yapılmalı..

Duvar kağıdı varsa duvara sıkıştırmayın yoksa idmana pederle kardiyo da eklenir.

Oglum boyunuz kac ki bununla barfiks cekebiliyorsunuz dizler full bukulu mu oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,224,196
Üyeler
198,710
Son üye
Qero

Geri