Kapıya zarar verir mi bu pederle sorun yasamayalim sonraBenzerini 7-8 yıldır kullanıyorum anca bükülmeye.
Ben iki duvar arasına sıkıştırıp kullanıyorum sorun yaşamadım tekrardan siparis cektim
link
Kapı arasına sabitlemeyi riskli buldum hocam o yüzden denemedim. yan tahtaları biraz kastırır belki iz bırakabilir.Kapıya zarar verir mi bu pederle sorun yasamayalim sonra![]()
Aga ben full agirlik calisiom. Barfiks de eklemek istiyorum sırt icin ya apt yaptiracam ya da park bulacagiz. Evde kapı pervazı sıkıntı görür diye de kaldı.Kapı arasına sabitlemeyi riskli buldum hocam o yüzden denemedim. yan tahtaları biraz kastırır belki iz bırakabilir.
Bunun uzunu var bende 130cm 140cm kadar acılıyor antreye koydum iki duvar karşılıklı tutuyor. En iyisi ve sağlamı o şekilde evde. Kesinlikle öyle yap derimAga ben full agirlik calisiom. Barfiks de eklemek istiyorum sırt icin ya apt yaptiracam ya da park bulacagiz. Evde kapı pervazı sıkıntı görür diye de kaldı.
2 duvar arasına şıkıstırıyorsun. vidalı montaj edilenleri de var. ben sıkıstırma olanı kullanıyorum.duvara sabitleniyor mu bu nasil oluyo
Sıkıstırma olanları tersine tutarsan kilidi acılıyor direkt. Kardeşim bir gün ters tutuş yaptı cubuk gevsedi düştü senin gibi. Genelde herkes ilk düşüşte öğreniyor bunuBununla maymun gibi sallanıyordum bi çıktı yerinden fena düşmüştüm 3-5 dakika nefes alamadığımı hatırlıyorum .Alırsanız çok sallanmayın başka bi amacı var ama çok sarıyordu![]()
Zarar verir. Bende verdi.Kapıya zarar verir mi bu pederle sorun yasamayalim sonra![]()
Benzerini 7-8 yıldır kullanıyorum anca bükülmeye başladı.
Ben iki duvar arasına sıkıştırıp kullanıyorum sorun yaşamadım tekrardan siparis cektim
link
60-100cm
İki duvar arası sıkıstırmak için 120 -130 cm olanları almak daha iyi