Kapıda vize nasıl alınıyor?

Reaksiyon skoru
89
Kapıda vize ücreti 25 dolar olan bir yere giderken önce uçak bileti alıp havaalanına gelince pasaport kontrol yerinden mi kapıda vize alınıyor? Kapıda vize alma yeri neresi? Ve 25 dolar ücreti verdikten sonra başka ücretlerde çıkıyor mu? Ücreti verince bekliyor muyuz direkt vize alınmış mı oluyor?

Bahsettiğim yer: Mısır

Mısır’da aldım. Pasaport kontrolü öncesi vize satan yerler vardı, onlardan aldım. Harç gibi düşün, adının vize olduğuna bakma, kontrol falan yok.

Mısır’da aldım. Pasaport kontrolü öncesi vize satan yerler vardı, onlardan aldım. Harç gibi düşün, adının vize olduğuna bakma, kontrol falan yok.
İstanbul'dan Mısır'a giderken İstanbul'da havaalanında değilde Mısır'a gidince mi alınıyor yani? Ayrıca vize verilmeme gibi bir durum varmı? Yaş 21, kıbrıs'a giriş çıkış yaptım şuana kadar.

İstanbul'dan Mısır'a giderken İstanbul'da havaalanında değilde Mısır'a gidince mi alınıyor yani? Ayrıca vize verilmeme gibi bir durum varmı? Yaş 21, kıbrıs'a giriş çıkış yaptım şuana kadar.
HRG uçuşum vardı, inince alınıyor. 25 USD bozuk ayarla, adam çarpmak için yer arıyorlar. Vize vermemeleri söz konusu değil.

Geri