Neler Yeni

Kapsamlı cilt bakım önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar cildim gerçek manasıyla biraz kötü hep sivilce ve lekeler mevcut kırışıklık çok mor mor sivilce izlerim var gerçekten yüzüme etki edebilecek bir bakım önerisi arıyorum kullandığım kremler jeller tonikler vs etki etmedi, Doktora git diyebilirsiniz yaklaşık 2.5 sene doktora gittim fakat sonuç alamadım. Ankara da oturuyorum yaşım 21, öneri olarak ister klinik veya ister bakım seti veya farklı farklı krem öneriler varsa yorumlarınızı belirtirseniz çok makbule geçer gerçekten artık yüzümün düzelmesini istiyorum berbat görünmeye başladım.

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Arkadaşlar selamlar cildim gerçek manasıyla biraz kötü hep sivilce ve lekeler mevcut kırışıklık çok mor mor sivilce izlerim var gerçekten yüzüme etki edebilecek bir bakım önerisi arıyorum kullandığım kremler jeller tonikler vs etki etmedi, Doktora git diyebilirsiniz yaklaşık 2.5 sene doktora gittim fakat sonuç alamadım. Ankara da oturuyorum yaşım 21, öneri olarak ister klinik veya ister bakım seti veya farklı farklı krem öneriler varsa yorumlarınızı belirtirseniz çok makbule geçer gerçekten artık yüzümün düzelmesini istiyorum berbat görünmeye başladım.
hamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
silmem gerekiyor kusura bakmayın :D

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam doktora başvurarak kullanabileceğiniz cleocin T diye bir ilaç var ancak kesinlikle doktorunuza başvurun sorun sivilceler için
Hocam konuda belirttiğim gibi kremler işe yaramadı ağır kremlerde kullandım ve yüzümün içine etti o yüzden doktorlarla iletişimi kestim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Hocam konuda belirttiğim gibi kremler işe yaramadı ağır kremlerde kullandım ve yüzümün içine etti o yüzden doktorlarla iletişimi kestim.
siz de silerseniz memnun olurum
nivea yüz yikama köpüklerini deneyin derim
yüzü yumuşatır biraz onlar

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siz de silerseniz memnun olurum
nivea yüz yikama köpüklerini deneyin derim
yüzü yumuşatır biraz onlar
Hocam benim aradığım böyle kapsamlı gerçekten işe yarayan gerek sivilceler gerek lekeler için set olur ayrı ayrı kremler olur o tarz şeyler arıyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Saka ile karısık bazı Kaplıcalar vücüt ağrılarna iyi geliyor sivilce gibi cilde de iyi geliyor diye duymustum
Düzenli olmadıktan sonra tek seferlik iyi gelmesinin bir önemi yok hocam.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
tabii ki hocam. Gratise bir kere girmistim Neutugena Greyfurtlu Yüz temizleme jeli, Sonra Tonik Uygulanıyormus(Yesil Siseli Tonik) bide Nemlendirici vardı Gratisin.
Bunlar Önerilmisti bana sivilce icin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüz temizleme jeli ve tonikten sonra vucut kuruyormus nemlendirme gerekiyormus denilmisti.

Top Bottom