Neler Yeni

Kapsamlı cilt bakım önerisi?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Forget
Yüzüne çok fazla cilt bakım sürme. Doğal halinde daha iyidir, gereğinden fazla kullanırsan kötü sonuç olabilir. Yüzünü düzenli olarak ılık suyla yıka ve durula, zamanla düzelecektir.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Yüzüne çok fazla cilt bakım sürme. Doğal halinde daha iyidir, gereğinden fazla kullanırsan kötü sonuç olabilir. Yüzünü düzenli olarak ılık suyla yıka ve durula, zamanla düzelecektir.
Hocam 15 yaşımdan beridir düzelmiyor aksine kötüye gidiyor ve cilt bakım sürmüyorum fazla ama artık devamlılık ile kullanmak istiyorum çünkü yüzüm gerçekten kötü.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
adam bir şey danışmış boş yapıyorsun
ne alaka bende çözüm önerisine extra bişey sunuyorum asıl boş yapan sensin gereksiz mesaj yazıyosun fikirlerimi her türlü belirtebilirim bunlar komik-üzücü-ironik şeyler olabilir ama sen illada saf mesaj yaz diyosan bu forum öyle biyer değil öyle saf yorum yapan üyeyide bulamazsın milletede boş yapıyosun diye yazma laf kalabalığı

Farway

80+ Silver
Kanka sen biraz bu işi takıntı haline getirmiş olabilir misin?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bunca şeye rağmen düzelmediyse iyi bir dermatolog kontrolünde Roaccutane kullanmanız gerekecek gibi duruyor.
Bir de cilt bakımında Neutrogena, Nivea gibi market markalarından uzak durun. Bioderma, La Roche Posay, Avene gibi dermokozmetik markalarının ürünlerini kullanın.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Bunca şeye rağmen düzelmediyse iyi bir dermatolog kontrolünde Roaccutane kullanmanız gerekecek gibi duruyor.
Bir de cilt bakımında Neutrogena, Nivea gibi market markalarından uzak durun. Bioderma, La Roche Posay, Avene gibi dermokozmetik markalarının ürünlerini kullanın.
"Roaccutane" adlı ilacı bana uygun görmedikleri için vermiyorlar verdikleri kremler kortizonlu kremler de cildimi mahvetti o yüzden artık doktora gitmiyorum tamamen zaman kaybı. "La Roche Posay" yüz temizleme jeli var başka ne önerirsiniz hem lekeler hem sivilceler için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir
"Roaccutane" adlı ilacı bana uygun görmedikleri için vermiyorlar verdikleri kremler kortizonlu kremler de cildimi mahvetti o yüzden artık doktora gitmiyorum tamamen zaman kaybı. "La Roche Posay" yüz temizleme jeli var başka ne önerirsiniz hem lekeler hem sivilceler için.
kanka ben de 21 yaşındayım raocuteni reçetesiz kullanmıştım eczanede satılıyordu. Şimdi satışı kaldırılmış diye duydum ama muadili olan ilaçlar zoretanin vs bulunur muhtemelen bi bak istiyorsan. Ama onların da etkilerinin kalıcı olmadığını düşünüyorum

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar cildim gerçek manasıyla biraz kötü hep sivilce ve lekeler mevcut kırışıklık çok mor mor sivilce izlerim var gerçekten yüzüme etki edebilecek bir bakım önerisi arıyorum kullandığım kremler jeller tonikler vs etki etmedi, Doktora git diyebilirsiniz yaklaşık 2.5 sene doktora gittim fakat sonuç alamadım. Ankara da oturuyorum yaşım 21, öneri olarak ister klinik veya ister bakım seti veya farklı farklı krem öneriler varsa yorumlarınızı belirtirseniz çok makbule geçer gerçekten artık yüzümün düzelmesini istiyorum berbat görünmeye başladım.
Doktor kontrolünde sivilce hapı kullanabilirsin ama tehlikeli bir yol.

Top Bottom