Neler Yeni

Karabasan niye gelir

Berke123

80+ Bronze
Ben böyle şeylere inanan biri olarak illaki doğru tanidik bi hocaya giderdim herkes bilimsel konuşmasını biliyor uyku felci uyku felci aynen kanka ruhumu bedenden alicak kadar baski uygulayip arapça şeyler söyleyen beynim zaten dimi daha arapçanin a sini bilemeyen beynim mi oyun oynicak bana, bide islam dinine mensubuz bunun gibi şeyler kuranda da geçiyor yani bilmiyorum düşünün derim
"arapçasının a sını bilmeyen" beynin nası karabasanın arapça konuştuğunu anlıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dun gece 3.40 civarlarinda uyandim yada yari uyaniktim siyah bir kararti garip sesler geliyordu icimde urperti titreme gogsume biri bastiriyor gibiydi normalde korkudan ruhumu teslim etmem lazimdi ama garip bi sekilde korkmadim felak nas okumaya basladim nasin ortasinda bagirdi korktum duayi unutup bidaha okumaya basladim 2.de tamamen okuyunca gitti gozlerim acikti hicbi sekilde kipirdayamadim bagiramadim ruya olmadigina eminim bu karabasan miydi niye geldi boyle sesler cikartmasi normal mi bu benim bilinc altimin oyunu muydu cok uzun surmedi max 2 ya surmustur ya surmemistir uyanip telefona bakip geri uyudum ve yine bi ruya gordum (icerigi cok cok sacma)
ben uyku gelci geçirdiğimde yüz üstü yatıyordum her zamanki gibi elimi telefona atmaya çalıştım olmadı uyku felci olduğunu anladım gözümü açmadım bile gözlerim kapalı panik olmadan 3 4 saniye içinde düzeldi zaten

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Hocam o olaydan sonra nasıl uyuyabildiniz ? Ben olsam uyuyamazdım.

Çünkü bilinçaltı perdenin arkasında ondan kaçınma yolu olarak dua var. Bilinçaltın ise onu engellemeye çalışan tek şeyin dua oldğunu bildiği için onu bitirmeni engelleyecek şeyler yapmaya çalışacak birnevi rakip.
ben dua bilmıyom aga ölür müyüm ?:unsure:

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih

bwNN

80+ Silver
Benim tecrubelerime gore sirt ustu yatinca , yorgun olunca geliyor tek care beklemek

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Dun gece 3.40 civarlarinda uyandim yada yari uyaniktim siyah bir kararti garip sesler geliyordu icimde urperti titreme gogsume biri bastiriyor gibiydi normalde korkudan ruhumu teslim etmem lazimdi ama garip bi sekilde korkmadim felak nas okumaya basladim nasin ortasinda bagirdi korktum duayi unutup bidaha okumaya basladim 2.de tamamen okuyunca gitti gozlerim acikti hicbi sekilde kipirdayamadim bagiramadim ruya olmadigina eminim bu karabasan miydi niye geldi boyle sesler cikartmasi normal mi bu benim bilinc altimin oyunu muydu cok uzun surmedi max 2 ya surmustur ya surmemistir uyanip telefona bakip geri uyudum ve yine bi ruya gordum (icerigi cok cok sacma)
Geçmiş olsun hocam. Bana da dediğin gece birden yere bir şey düşme sesi geldi öyle uyandım hiçbir şey yoktu. Ama bilinç altıma bir şey işlemiş de olabilir. Geceleri aynaların önünü vs kapatmak ile ilgili bir şey izlemiştim. Çok eski bir şeymiş. Başka dünyadan varlıklar gelirmiş vs. Herhalde bilinç altıma işledi

egebaranakk0

80+ Silver
"arapçasının a sını bilmeyen" beynin nası karabasanın arapça konuştuğunu anlıyor?

ben uyku gelci geçirdiğimde yüz üstü yatıyordum her zamanki gibi elimi telefona atmaya çalıştım olmadı uyku felci olduğunu anladım gözümü açmadım bile gözlerim kapalı panik olmadan 3 4 saniye içinde düzeldi zaten
Kanka hiç mi arap görmedin veya konuşurken şahit olmadin anliyosun zaten ne dilde konuştuğunu

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
öyle bir şey yok...

insanlara çok masal anlatıyorlar çoğu gerçek sanıyor bazı sacmalıkları

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
strestendir

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben gelmiştim kardeşim, üzerin açık kalmıştı, Üstünü örtüp gittim göğsüne bişey yapmadım yalan konuşma. Elim sürçmüş dokunmuş gibi olabilir ama yalan diyemem. :D

Seslere kafayı takma oluyor bende öyle şeyler

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
hocam aslında karabasan uyku felci yani uyurken beyniniz rüyanızda yaptığı hareketleri gerçekte yapmamanızı sağlar açıkcası beyin kendini kilitler kabus gibi rüyalar gördükten sonra uyanabilirseniz beyniniz kilitli şekilde uyanacaktır yani buna uyku felci denir.Uyku felcine girdiğimizde hareket edememizin sebebi beynimizin kendini kilitlemesidir.

Top Bottom