Neler Yeni

Karabasan niye gelir

Dun gece 3.40 civarlarinda uyandim yada yari uyaniktim siyah bir kararti garip sesler geliyordu icimde urperti titreme gogsume biri bastiriyor gibiydi normalde korkudan ruhumu teslim etmem lazimdi ama garip bi sekilde korkmadim felak nas okumaya basladim nasin ortasinda bagirdi korktum duayi unutup bidaha okumaya basladim 2.de tamamen okuyunca gitti gozlerim acikti hicbi sekilde kipirdayamadim bagiramadim ruya olmadigina eminim bu karabasan miydi niye geldi boyle sesler cikartmasi normal mi bu benim bilinc altimin oyunu muydu cok uzun surmedi max 2 ya surmustur ya surmemistir uyanip telefona bakip geri uyudum ve yine bi ruya gordum (icerigi cok cok sacma)
Yatma şeklin nasıl?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Yani isin dini bir boyutu yok mu ben boyle dusunmuyorum bunu yasayacak hicbir tramva vb yasamadim niye bugune kadar degilde bugun oldu durduk yere olacak birsey gibime gelmedi ha birde 2 civari uyumustum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ne tanidik hocam var bu tarz din tuccarlarindan haz ederim eski mahallemde olsam yalandan bi imama sorardim ama onuda yapamayacagim icin gerek yok
Hocam dini boyutu olarak yok ama siz dini boyut olarak bakabilirsiniz o sizin inancınıza göre değişir.

Hocam ben uyku felcinin bir tramva sonrası olduğunu söyleyen bir şey görmedim.

Hocam uyku felcinin olma sebebinin beyinin vücuttan erken uyanmasından kaynaklandığını dair bir yerde yazı okumuştum diye hatırlıyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Uyu'ma şeklin nasıl?
Hadiseyi yasadigimda asla yatmayacagim sirt ustu dumduz bi sekildeydi kollarim yanda duz bi sekilde uzanik vaziyetteydi ki hayatta kollarimi yorganin altina sokmam o sekilde hayatimda hic uyumadim normalde yan kivrilarak uyurum saga veya sola farketmez

Zechion

80+ Silver
Hadiseyi yasadigimda asla yatmayacagim sirt ustu dumduz bi sekildeydi kollarim yanda duz bi sekilde uzanik vaziyetteydi ki hayatta kollarimi yorganin altina sokmam o sekilde hayatimda hic uyumadim normalde yan kivrilarak uyurum saga veya sola farketmez
Sırf bu olaydan korktuğum ve yaşamak istemediğim için ya yüz üstü yatarım ya da yan şekilde. Fakat sizin de dediğiniz gibi asla sırt üstü yatmam.

Uyku felci geçirmişin uyanık olup hareket mi edemiyorsun yoksa üzerine bir şey mi çöküyor?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Uyku kalitenizi etkileyecek bir şey de olmamış.
Hocam o gun okuldan gelince evde elektirikler yoktu uyumustum gece 10 gibi uyanip her zamanki rutinimi yapip tekrar uyumustum bunun disinda aykiri hicbirsey yasamadim

Sırf bu olaydan korktuğum ve yaşamak istemediğim için ya yüz üstü yatarım ya da yan şekilde. Fakat sizin de dediğiniz gibi asla sırt üstü yatmam.
Korktugumdan degil inanmiyordum uyku felcinin olduguna halk efsanesi saniyordum yasayinca gercek oldugunu anladim o sekilde uyumakta asiri zor bisi

Zechion

80+ Silver
Hocam o gun okuldan gelince evde elektirikler yoktu uyumustum gece 10 gibi uyanip her zamanki rutinimi yapip tekrar uyumustum bunun disinda aykiri hicbirsey yasamadim
Fazla yatmışsınız. Belki de bu yüzdendir bilemem. Yukarıdaki arkadaş beyinin daha erken uyanmasından dolayı demişti. Fazla yattığınız için yorgunluk bitmiştir falan belki öyle bir şeyler olmuştur.

Korktugumdan degil inanmiyordum uyku felcinin olduguna halk efsanesi saniyordum yasayinca gercek oldugunu anladim o sekilde uyumakta asiri zor bisi
Uyku felci hakkında kafamı karıştıran tek şey sadece karanlık saatlerde olması. Mesela ben hiç hava aydınlıkken uyku felci yaşayan görmedim ve duymadım da.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Uyku felci geçirmişin uyanık olup hareket mi edemiyorsun yoksa üzerine bir şey mi çöküyor?
Anlattigim gibi ben uyandim neden uyandigimi anlayamadan kipirdayamadigimi ve gozumun onunde tam baktigim yerde simsiyah birsey oldugunu farkettim ve bir yandan durmadan gelen anlamsiz garip sesler uzerinize birsey mi cokuyor derken gogsunuze birsey bastiriyor gibi oluyor ayrica cok garip bi titreme usume urperme oluyor

Fazla yatmışsınız. Belki de bu yüzdendir bilemem. Yukarıdaki arkadaş beyinin daha erken uyanmasından dolayı demişti. Fazla yattığınız için yorgunluk bitmiştir falan belki öyle bir şeyler olmuştur.

Uyku felci hakkında kafamı karıştıran tek şey sadece karanlık saatlerde olması. Mesela ben hiç hava aydınlıkken uyku felci yaşayan görmedim ve duymadım da.
Fazla uyudum ama zaten yorgundum halada uykum vardi sonra ustune birdaha uyudum ondan kaynakli degildir hic arastirmadigim icin hava aydinlikken yasayan varmi vs bilmiyorum

Zechion

80+ Silver
Anlattigim gibi ben uyandim neden uyandigimi anlayamadan kipirdayamadigimi ve gozumun onunde tam baktigim yerde simsiyah birsey oldugunu farkettim ve bir yandan durmadan gelen anlamsiz garip sesler uzerinize birsey mi cokuyor derken gogsunuze birsey bastiriyor gibi oluyor ayrica cok garip bi titreme usume urperme oluyor

Fazla uyudum ama zaten yorgundum halada uykum vardi sonra ustune birdaha uyudum ondan kaynakli degildir hic arastirmadigim icin hava aydinlikken yasayan varmi vs bilmiyorum
Hocam size de nası Bi uyku isteği varmış. Bir günde 3 kere yatmışsınız.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam size de nası Bi uyku isteği varmış. Bir günde 3 kere yatmışsınız.
Sinav haftasindan cikmistim yorgunluk tavandaydi ayrica 29.5 devamsizligin verdiği korku ile sabahlari 8 alarm esliginde uyaniyordum bugunde ayni sekil gunduz uyudum simdi birdaha uyuyacagim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,137
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom