Neler Yeni

Karakoldan çağrıldım!!

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Merhaba bugün telefonum çaldı babamı sordular karakoldan aradıklarını söylediler bende babamın numarasını verdim karakol istanbuldaydı biz şehir dışındaydık babama benim kullandığım telefon numarasının şikayet edildiğini söylediler ne yapmam gerek bilmiyorum yardım 3debilirmisnniz?

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba bugün telefonum çaldı babamı sordular karakoldan aradıklarını söylediler bende babamın numarasını verdim karakol istanbuldaydı biz şehir dışındaydık babama benim kullandığım telefon numarasının şikayet edildiğini söylediler ne yapmam gerek bilmiyorum yardım 3debilirmisnniz?
Ne hakkında şikayet biliyormusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Telefon numaran farklı kişilerin eline düşmüşse herkesin başına gelebilecek bir olay bu. Çoğu yerden bilgiler çalındı. Bir şey olmaz. Git ifadeyi ver.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne hakkında şikayet biliyormusun
Hayır sadece babamı ifadeye çagırdılar karakola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon numaran farklı kişilerin eline düşmüşse herkesin başına gelebilecek bir olay bu. Çoğu yerden bilgiler çalındı. Bir şey olmaz. Git ifadeyi ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diye şikayet etmiş olabilirler

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
eğer bi halt yemediğine dair güveniyorsan git ifadeni ver çık en kötü ihtimal incelenicek denip telefona el konulur

Top Bottom