Neler Yeni

Karanlık Temayı Neden Beğeniyorsunuz?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Arkadaşlar bu whattsup instagrama falan gelince haber yapıyorlar windows a da gelsin falan diye yazılar okudum haber siteleri bile karanlık mod koymuş.ben ne özelliği var bu olayın diye forumu 3 gündür karanlık kullanıyorum hiç faydasını görmedim ayrıca siyah arkaplandan beyaz yazıyı okumak bana çok zor geldi.neden bu kadar sevilen bir özellik bu ve (oled ekranlarda şarj tüketimini azaltması dışında) ne işe yarıyor

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Benim gözlerimi daha az yoruyor uzun süreli kullanımlarda

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar bu whattsup instagrama falan gelince haber yapıyorlar windows a da gelsin falan diye yazılar okudum haber siteleri bile karanlık mod koymuş.ben ne özelliği var bu olayın diye forumu 3 gündür karanlık kullanıyorum siyah arkaplandan beyaz yazıyı okumak bana çok zor geldi.neden bu kadar sevilen bir özellik bu ve (oled ekranlarda şarj tüketimini azaltması dışında) ne işe yarıyor
Senin neden hosuna gitmiyorsa insanların da hoşuna gidiyor. Tercih meselesi. Bende severim göz yormuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu whattsup instagrama falan gelince haber yapıyorlar windows a da gelsin falan diye yazılar okudum haber siteleri bile karanlık mod koymuş.ben ne özelliği var bu olayın diye forumu 3 gündür karanlık kullanıyorum siyah arkaplandan beyaz yazıyı okumak bana çok zor geldi.neden bu kadar sevilen bir özellik bu ve (oled ekranlarda şarj tüketimini azaltması dışında) ne işe yarıyor
Senin neden hosuna gitmiyorsa insanların da hoşuna gidiyor. Tercih meselesi. Bende severim göz yormuyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Zevkler ve renkler demişler :)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Arkadaşlar bu whattsup instagrama falan gelince haber yapıyorlar windows a da gelsin falan diye yazılar okudum haber siteleri bile karanlık mod koymuş.ben ne özelliği var bu olayın diye forumu 3 gündür karanlık kullanıyorum hiç faydasını görmedim ayrıca siyah arkaplandan beyaz yazıyı okumak bana çok zor geldi.neden bu kadar sevilen bir özellik bu ve (oled ekranlarda şarj tüketimini azaltması dışında) ne işe yarıyor
Sevilme sebeplerinden biri genel olarak beyaz ışık yoğundur ve gözü yoruyor karanlık ise daha koyu renkli olduğu için parlaklığı az oluyor ve gözü daha az yoruyor bu yüzden tercih ediyorum tercih meselesi tabii

Rammstein

80+ Silver
Benim gözler sıkıntılı biraz. Uzun süre beyaza bakarsam gözlerim öyle bir yanıyor ki, gözümü kapatsam bir dert kapatmasam bir dert. Siyah tema benim sağlığım açısından daha yararlı yani.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Genel olarak siyahı seviyorum zaten, her şeyim siyah :).

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben galiba karanlık tema sevmeyen sınırlı kişilerden biriyim.

Bir dakika az önce şu meşhur hata oldu. Bir kere yazmama rağmen 2 kere yazdı otomatikmen.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Kişişel bir zevk, ben siyahı ve karanlığı daha çok sevdiğimden artıdan gözümü yormadığından kullanıyorum.

Top Bottom