Neler Yeni

Karantina bittikten sonra pozitif çıkarsak tekrar karantinaya alınıyor muyuz?

nxiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Emre
Geçen salı günü yaptırdığım test sonucunun pozitif çıkması halinde 15 Şubat gününe kadar karantinaya alındım, ama hastalığım geçecek gibi durmuyor karantina sürem bittikten sonra tekrar pozitif çıkarsam karantina süreci uygulanıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar söylerse mutlu olurum, iyi forumlar.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Evet pozitif çıkarsa yeniden karantina süren uzuyor.

Muti50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa GEZER
Maalesef pozitif çıksanız bile karantina kuralları uygulanmıyor sosyal hayatınıza ve işinize devam ediyorsunuz.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Ben yaşamadım şükür şimdiye kadar ama eğer hala pozitifsen mantıklı olan karantinaya devam etmen. Yüksek ihtimal devam etmek zorunda kalacaksın. Alakası yok ama 14 aydır korona tespi pozitif çıkan amca aklıma geldi :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşım pozitif olduktan sonra bir hafta karantina verdiler ondan sonra tekrar test bile yapmadılar. Devam ediyor hayatına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
Instagram
burak.eer
Geçen salı günü yaptırdığım test sonucunun pozitif çıkması halinde 15 Şubat gününe kadar karantinaya alındım, ama hastalığım geçecek gibi durmuyor karantina sürem bittikten sonra tekrar pozitif çıkarsam karantina süreci uygulanıyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar söylerse mutlu olurum, iyi forumlar.
Pozitif çıksa dahi antikor ürettiği için vücudun bulaşıcı değil. Aynısı bana oldu yola çıkmam gerekiyordu ama testim pozitif çıktı, doktor antikorlu olduğumu ve bulaşıcı olmadığını söyledi yolculuk yapmıştım ve bir şey olmamıştı.

bextrium

80+
Omicron varyantından itibaren 7 günlük karantina bitince tekrar test uygulamıyorlar. Bulaşıcılık özelliğinin ilk 5 günden sonra bittiği söyleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom