Existentia
80+ Silver
Böyle bilinçli tüketicilerin olmasına sevindim firmalar böyle davaları kaybedince tekrar yapmadan önce düşünür
kralına itiraz etsin ne kadar iğrenç bi firma bu hala uzattıkça uzatıyor hatalı mal satmışssın işte xdrive almak isteyenler sayende görür ve uzak durur bu saçma firmadan.Firma ile görüştüm karara itiraz edeceklermiş
Rezil bir firma bu cevap ne ya sanki bakkaldan ekmek alıyorsun çıplak deri teması diyor ne alaka D:
İtiraz edeceklerini söylediler 1 ay oldu itiraz etmediler thh üzerinde gözükmüyor icra işlemlerini baslatacagimkusurlu ürün satıp yalan tanıtımlar yapmışlar, ürün kusurlu dendiğinde gerekeni yapmamışlar ve bilirkişi kararına da itiraz edeceklermiş. yüzsüzlükten başka bir şey değil
Sağolun hocam teşekkür ederimBöyle bilinçli tüketicilerin olmasına sevindim firmalar böyle davaları kaybedince tekrar yapmadan önce düşünür
İstedikleri kadar itiraz etsinler hocam benim içim rahat haklıyım kazanacağımkralına itiraz etsin ne kadar iğrenç bi firma bu hala uzattıkça uzatıyor hatalı mal satmışssın işte xdrive almak isteyenler sayende görür ve uzak durur bu saçma firmadan.
knk kısaca demişki sana 3 in 1 yapıyorsun o yüzden terlemiş bunu demeye getirmiş kalitesiz firma bu acıklama bile rezelat başlı başınaÖyle dediler valla hocam çıplak deri ile temas ne alaka ise yaz aylarında şort giyiyorum mecbur baldır kısmın değiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtiraz edeceklerini söylediler 1 ay oldu itiraz etmediler thh üzerinde gözükmüyor icra işlemlerini baslatacagim
Sağolun hocam teşekkür ederim
İstedikleri kadar itiraz etsinler hocam benim içim rahat haklıyım kazanacağım
kaça satıyon birader sen onu söyleFirma yetkilisi Emre bey benimle Çarşamba günü iletişime geçerek itiraz sürelerinin dolduğunu koltuğumu değiştirmek istediklerini söyledi.
Bu hafta veya önümüzdeki hafta yeni koltuğumu teslim almış olacağım.
Bu süreçte bütün konuyu okuyup yanımda olan arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız <3
Hakkınızı aramaktan hiç bir zaman kaçınmayın
aynen öyle ama arkadaşa helal olsun şimdi sıfır fiyatına satar miss2 yıldır kafemizde xdrive 1453 koltukları kullanıyoruz, hala en ufak bir yıpranma yok. Kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum
kaça satıyon birader sen onu söyle
Üretimden üretime farklılıklar oluyor hocam o şartlardaki malzeme kalitesi ürün yapım aşaması bende problem oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok yine de yorumun için teşekkürler2 yıldır kafemizde xdrive 1453 koltukları kullanıyoruz, hala en ufak bir yıpranma yok. Kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum
Hocam 15li modelini kullanıyorum. 2 aylık koltuğun derisinin oturma kısmında hafif bir deforme olunca kılıf kullanmaya başladım düzeldi. Yani kılıf kullanmasam deride yamulma olma durumu yaşanacaktı. Bu durum ilerde büyüyebilir diye müşteri hizmetlerine bildirdiğimde türlü bahanelerle beni suçladılar. Ben bu markayı internetteki yorumlar neticesinde satış sonrası desteği iyidir diye tercih etmiştim ama artık kimseye önermiyorum.2 yıldır kafemizde xdrive 1453 koltukları kullanıyoruz, hala en ufak bir yıpranma yok. Kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum
+1Hocam 15li modelini kullanıyorum. 2 aylık koltuğun derisinin oturma kısmında hafif bir deforme olunca kılıf kullanmaya başladım düzeldi. Yani kılıf kullanmasam deride yamulma olma durumu yaşanacaktı. Bu durum ilerde büyüyebilir diye müşteri hizmetlerine bildirdiğimde türlü bahanelerle beni suçladılar. Ben bu markayı internetteki yorumlar neticesinde satış sonrası desteği iyidir diye tercih etmiştim ama artık kimseye önermiyorum.