Neler Yeni

Kararsız kaldım Yardımcı Olun Lütfen

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yiğit alp yaşin
Bütçe
7000

Yeni pc aldım şuanda aoc un 144hz monitörünü kullanıyorum linklerini paylaşmış olduğum monitörler arasında kaldım. Gamebooster'ın bu özelliklere göre ucuz olması ve kalitesi beni korkutuyor sizce hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan VA panelden uzak durman gerek. Markalarına bakmadan sadece panellerine bakarsan FPS oyunlar için özellikle 280 hz daha iyi duruyor. Sadece HZ için söylemiyorum VA panellerde deli gibi ghosting var

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
normalde aoc iyidir ama va panel ikisinide almayıp 500 1k daha koyup almışken kaliteli bişey almanı öneririm 6 küsür bin monitörler az para değil

Altay_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
bendede kararsızlık var bende monitör alacağım ama şunu söyleyebilirim ki, hem GameBooster gibi fason üretim firmalardan hemde VA panelden uzak dur fps oyuncusuysan.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde aoc iyidir ama va panel ikisinide almayıp 500 1k daha koyup almışken kaliteli bişey almanı öneririm 6 küsür bin monitörler az para değil
Valla inanın 500 ile 1000 lira koyup hem ips panel e hemde aynı hz lerde bir monitör göremedim varsa linkleyebilirmisiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsan VA panelden uzak durman gerek. Markalarına bakmadan sadece panellerine bakarsan FPS oyunlar için özellikle 280 hz daha iyi duruyor. Sadece HZ için söylemiyorum VA panellerde deli gibi ghosting var
max 8k ya al dediğiniz bir monitör varmıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Valla inanın 500 ile 1000 lira koyup hem ips panel e hemde aynı hz lerde bir monitör göremedim varsa linkleyebilirmisiniz ?

şimdilik bulduğum en iyisi bu. Nvidia G-Sync uyumlu İndirimde kaçırmadan al bence

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay

tas gibi iki monitör hocam 8k butcen var ise ben bu lardan birini alirdim https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom