Neler Yeni

Kararsızım yardımcı olurmusunuz

feritcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ferdican
Bütçe
12000
Herkese selamlar
2k 240 Hz 1 MS kavisli olması çok ta önemli değil monitör öneriniz varmıdır acaba ben biraz araştırdım bulabildikleri bunlar bi yorum yapabilirsiniz memnun olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Kavisli olur diyorsan attığın Samsung Odyssey G6 G65B'yi öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye geliyor. 32 inç olanı 10.800'e geliyor. 2 gündür kullanıyorum çok memnunum. Smart TV özelliği var. Hoparlörü çok iyi. Çok az ghosting var. Renk gamutu IPSlere yakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düz istersen attığın LG, MSI G274QPX, Gigabyte M27q X, Asus VG27AQML1A var. Satıcısı iyi ve fiyatı uygun olanı alabilirsin.

feritcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ferdican
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kavisli olur diyorsan attığın Samsung Odyssey G6 G65B'yi öneririm. Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile 9.779 TL'ye geliyor. 32 inç olanı 10.800'e geliyor. 2 gündür kullanıyorum çok memnunum. Smart TV özelliği var. Hoparlörü çok iyi. Çok az ghosting var. Renk gamutu IPSlere yakın.
Öncelikle sağol benim isteklerim arasında aslında ne hoparlör var ne de smart TV ben sadece oyun için alıcam o yüzden bu özellikler beni çok etkilemiyor bu sorduklarım harici başka önerebileceğin bir monitör varsa öğrenmek isterim tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Öncelikle sağol benim isteklerim arasında aslında ne hoparlör var ne de smart TV ben sadece oyun için alıcam o yüzden bu özellikler beni çok etkilemiyor bu sorduklarım harici başka önerebileceğin bir monitör varsa öğrenmek isterim tabii ki
Kavisli ise Samsung Odyssey G6 G65B, düz ise yukarıda attıklarım iyidir.

feritcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ferdican
Kavisli ise Samsung Odyssey G6 G65B, düz ise yukarıda attıklarım iyidir.
Önerdiklerinize baktım da ancak biraz bütçemi aşıyor maalesef bütçenin üstüne de çıkamıyorum
Asusun bu önerdiğiniz 12.000 TL bandında bu benim bütçemi karşılıyor ama ben monitör konusunda çok bilgi sahibi değilim şu monitörü al geç arkana bakmazsın f.p olarak dediğiniz bir monitör varmı
Bu arada ekran kartım 4070 süper

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Önerdiklerinize baktım da ancak biraz bütçemi aşıyor maalesef bütçenin üstüne de çıkamıyorum
Asusun bu önerdiğiniz 12.000 TL bandında bu benim bütçemi karşılıyor ama ben monitör konusunda çok bilgi sahibi değilim şu monitörü al geç arkana bakmazsın f.p olarak dediğiniz bir monitör varmı
Bu arada ekran kartım 4070 süper
Attığın Asus benim attığım asus değil. Onu önermiyorum. Senin attığın LG 27gr83q-b bütçene uygunsa alabilirsin.

feritcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ferdican

Bu ikisi nasıl bilgi verebilirmisiniz peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri