T Temberi 80+ Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 148 İsim yiğit erden 2 Aralık 2020 #1 Her yolu denedim macun sürdüm falan ama bir bu yolu denemedim karbonatlı su ile çizik yeri silmek monitörde çizik gider mi?
Her yolu denedim macun sürdüm falan ama bir bu yolu denemedim karbonatlı su ile çizik yeri silmek monitörde çizik gider mi?
epic games kullanıcısı 80+ Bronze Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 1,320 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 908 İsim Sencer Yalçıner 2 Aralık 2020 #2 Çizik nasıl gidecek ki? Sanmıyorum.
T Temberi 80+ Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 403 Dahası Reaksiyon skoru 148 İsim yiğit erden 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 epic games kullanıcısı yazmış: Çizik nasıl gidecek ki? Sanmıyorum. Devamı için tıklayın... valla bende bilmiyorum youtubeden izledim sadece böyle bir şey yapam varsa ondan bilgi almak istedeim
epic games kullanıcısı yazmış: Çizik nasıl gidecek ki? Sanmıyorum. Devamı için tıklayın... valla bende bilmiyorum youtubeden izledim sadece böyle bir şey yapam varsa ondan bilgi almak istedeim