Karda mıyım yoksa zararda mıyım?

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,391
Belki hatırlayan vardır 750 tl pazarama kuponum vardı ve bilgisayar için harcamak istiyordum, bu iki ürünü aldım, ikisi kuponla beraber 600 liraya gelmiş oldu.
Ürünlerin çok yorumu ya da incelemesi olmadığı için biraz kumar gibi oldu bakıcaz artık :D
Sizce bu iki ürünü 600 liraya almak karlı mı değil mi?

1. Ürün el kompresörü, temizlik ve bakım için sürekli bilgisayarcıya gitmek yerine kendi kompresörümle temizlemek daha ekonomik geldi.

2. Ürün ise akülü vidalama seti. Temu'dan vida seti almıştım ama elektrikli değildi, elimde birde elektrikli set olsun pc sökme takma işlerinde kullanırım diye düşündüm. 250 liraya denk gelmiş oldu.

600 tl için çok güzel bir harcama baya ucuza gelmiş

Baya ucuz. İndirim dönemi biteceği için fiyatlar artacak. Ayrıca TR’de yaşıyoruz 1 ay sonra iki katına çıkacak fiyatları. Her türlü kârdasın.

600 tl için çok güzel bir harcama baya ucuza gelmiş
Baya ucuz. İndirim dönemi biteceği için fiyatlar artacak. Ayrıca TR’de yaşıyoruz 1 ay sonra iki katına çıkacak fiyatları. Her türlü kârdasın.
Kasım indirimlerini boş geçmemiş olduk, bakalım ya inşallah ürünler kestane çıkmaz, sadece bilgisayar bakımında kullanılacak :D

Şarjlı tornavida geldiğinde denedikten sonra bilgilendirme yapar mısınız? Bende pc işleri için falan bu tarz bir şey arıyorum

Belki hatırlayan vardır 750 tl pazarama kuponum vardı ve bilgisayar için harcamak istiyordum, bu iki ürünü aldım, ikisi kuponla beraber 600 liraya gelmiş oldu.
Ürünlerin çok yorumu ya da incelemesi olmadığı için biraz kumar gibi oldu bakıcaz artık :D
Sizce bu iki ürünü 600 liraya almak karlı mı değil mi?

1. Ürün el kompresörü, temizlik ve bakım için sürekli bilgisayarcıya gitmek yerine kendi kompresörümle temizlemek daha ekonomik geldi.

2. Ürün ise akülü vidalama seti. Temu'dan vida seti almıştım ama elektrikli değildi, elimde birde elektrikli set olsun pc sökme takma işlerinde kullanırım diye düşündüm. 250 liraya denk gelmiş oldu.

vidalama seti hiçbir işe yaramıyor bende var küçük vidalarda bile yoruluyor hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri