-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,391
Belki hatırlayan vardır 750 tl pazarama kuponum vardı ve bilgisayar için harcamak istiyordum, bu iki ürünü aldım, ikisi kuponla beraber 600 liraya gelmiş oldu.
Ürünlerin çok yorumu ya da incelemesi olmadığı için biraz kumar gibi oldu bakıcaz artık
Sizce bu iki ürünü 600 liraya almak karlı mı değil mi?
1. Ürün el kompresörü, temizlik ve bakım için sürekli bilgisayarcıya gitmek yerine kendi kompresörümle temizlemek daha ekonomik geldi.
www.pazarama.com
2. Ürün ise akülü vidalama seti. Temu'dan vida seti almıştım ama elektrikli değildi, elimde birde elektrikli set olsun pc sökme takma işlerinde kullanırım diye düşündüm. 250 liraya denk gelmiş oldu.
www.pazarama.com
Ürünlerin çok yorumu ya da incelemesi olmadığı için biraz kumar gibi oldu bakıcaz artık
Sizce bu iki ürünü 600 liraya almak karlı mı değil mi?
1. Ürün el kompresörü, temizlik ve bakım için sürekli bilgisayarcıya gitmek yerine kendi kompresörümle temizlemek daha ekonomik geldi.
Steiner Alman Pro 3000 W Hava Kompresörü Elektrikli Devir Ayarlı Hava Körüğü Üfleme Makinesi Emme Özellikli Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Steiner Alman Pro 3000 W Hava Kompresörü Elektrikli Devir Ayarlı Hava Körüğü Üfleme Makinesi Emme Özellikli ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Steiner Alman Pro 3000 W Hava Kompresörü Elektrikli Devir Ayarlı Hava Körüğü Üfleme Makinesi Emme Özellikli fırsatlarını kaçırma.
2. Ürün ise akülü vidalama seti. Temu'dan vida seti almıştım ama elektrikli değildi, elimde birde elektrikli set olsun pc sökme takma işlerinde kullanırım diye düşündüm. 250 liraya denk gelmiş oldu.
Hegi 47 PARÇA AKÜLÜ TORNAVİDA SETİ HEGİ Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
HEGI 47 PARÇA AKÜLÜ TORNAVİDA SETİ HEGİ ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla HEGI 47 PARÇA AKÜLÜ TORNAVİDA SETİ HEGİ fırsatlarını kaçırma.