rinnech
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Güvenilir ama bence 2k 3k koyabiliyorsan 4060 lı alsite cidden güvenilir ise akşam alacagim sistemi
Güvenilir ama bence 2k 3k koyabiliyorsan 4060 lı alsite cidden güvenilir ise akşam alacagim sistemi
4060 li zaten hocam bu sistemGüvenilir ama bence 2k 3k koyabiliyorsan 4060 lı al
Hocam Allah aşkına işlemci gelince satıp 5 5600 alın ben gıcık oluyorum 5 5500ecidden ucuz 19 bine 3050 8 gb li a 750 li sistemleri zor buluyorum
Bu da 4060 ya zaten kardeşim.Güvenilir ama bence 2k 3k koyabiliyorsan 4060 lı al
A pardon bu arada direk al emsalleri 23k dan başlıyor hemen al özelleştirme yapıcakm8sın4060 li zaten hocam bu sistem
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Özelleştirme yok ki. Doğru durust hicbirseyde ozellestirme yok.A pardon bu arada direk al emsalleri 23k dan başlıyor hemen al özelleştirme yapıcakm8sın
Hocam profili gorunce aklima invincible variants edit geliyo ne iş arkada AA AAA AAAA diyem sarkiA pardon bu arada direk al emsalleri 23k dan başlıyor hemen al özelleştirme yapıcakm8sın
Eve özeleştirme yokmuş ama yine iyi sadece SSD biraz zayıf o kadar bide 500gb yetmeyebilirÖzelleştirme yok ki. Doğru durust hicbirseyde ozellestirme yok.
kardeşim 32 ramli istiyor aslinda ama olsun yani fiyati baya iyi sonradna 32 gb ram yapabilirim sistemiA pardon bu arada direk al emsalleri 23k dan başlıyor hemen al özelleştirme yapıcakm8sın
XdÖzelleştirme yok ki. Doğru durust hicbirseyde ozellestirme yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam profili gorunce aklima invincible variants edit geliyo ne iş arkada AA AAA AAAA diyem sarki
yapamazsin hocam yaparsan da cok masrafli olur 2 tane kanal oldugu icin eski 8gblari atip yeni 16lar alman gerekir.kardeşim 32 ramli istiyor aslinda ama olsun yani fiyati baya iyi sonradna 32 gb ram yapabilirim sistemi
elimde 120 gb bi ssd var onuda takıcam ucu ucuna yeter herhalde
32 GB ram çoğu hazır sistemde yok bu fiyata bulamaz bende 16gb li aldım 8 ay sonra 32gb 16 lığı sattım sizde öyle yaparsınızkardeşim 32 ramli istiyor aslinda ama olsun yani fiyati baya iyi sonradna 32 gb ram yapabilirim sistemi
elimde 120 gb bi ssd var onuda takıcam ucu ucuna yeter herhalde
Sistem güzelde ddr4 olması kaşıntı yapıyor4060 li zaten hocam bu sistem
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Ryzen 5 5500 de yapiyor.Sistem güzelde ddr4 olması kaşıntı yapıyor
He tamam o zaman hocam siz iyi bir abisiniz bilin bunu.kendim kullanırım bende ddr4 e geçecegim zaten :d