Neler Yeni

kardeşim oyun oynerken çok fazla bağırıyor ve ukalalık ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
beyler benim bir kardeşim var ve ona geçen sene bir pc topladım cpu su biraz eski gpu su ona göre aşşırı yüksek ve online oyunlarla tanıştı oyun oynerken hem benim internetimi de yavaşlatmakta ve aşırı
cok bağırmakta ondan 4 yaş daha büyük olmama rağmen el kaldırmaya balışıyor elini ayağını burktuktan sonra anneme veyahut babama ağlanıyo ya oyun hesaplarını banlatmam veyahut pc sini kırmam gerekiyor yada en son ve uğraşmamak istediğim cözüm kolunu kırmak yani o da şiddete giriyor ondan uğraşmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
beyler benim bir kardeşim var ve ona geçen sene bir pc topladım cpu su biraz eski gpu su ona göre aşşırı yüksek ve online oyunlarla tanıştı oyun oynerken hem benim internetimi de yavaşlatmakta ve aşırı
cok bağırmakta ondan 4 yaş daha büyük olmama rağmen el kaldırmaya balışıyor elini ayağını burktuktan sonra anneme veyahut babama ağlanıyo ya oyun hesaplarını banlatmam veyahut pc sini kırmam gerekiyor yada en son ve uğraşmamak istediğim cözüm kolunu kırmak yani o da şiddete giriyor ondan uğraşmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim
Kral benim kardeşim de aynısı. Ergenliğine vermek lazım. Olgunlaşmasını beklemek daha doğrusu sabretmekten başka şansın yok maalesef. Bende mağdurum aynı durumdan evde kafes dövüşü atıyoruz oklava ile girişiyorum bazen fakat dayak tamamen patronun kim olduğunu ve hala küçük kardeş olduğunu hatırlatmak için. Biraz dayanırsak olgunlaşıp düzelecektir eminim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral benim kardeşim de aynısı. Ergenliğine vermek lazım. Olgunlaşmasını beklemek daha doğrusu sabretmekten başka şansın yok maalesef. Bende mağdurum aynı durumdan evde kafes dövüşü atıyoruz oklava ile girişiyorum bazen fakat dayak tamamen patronun kim olduğunu ve hala küçük kardeş olduğunu hatırlatmak için. Biraz dayanırsak olgunlaşıp düzelecektir eminim.
hoam her geçen gün kötüleşiyor gtx 1660 gpu yuu kırdı oyunu kastığından elimdeki 6700xt taktım şuan afedersin ama arkak titreye titreye onu izliyorum normal 6700xt de değil msı gaming x 12g modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çak ensesine bir tane şaplak
işe yarasa keşke

SnareEcho

80+ Silver
Yeni nesil kardeşler hep böyle hocam. Benimkiler de bana hep karşı geliyor. Ebeveynlerim uyarıyor tamam tamam diyor ağlıyorlar max ertesi gün gene aynılar. Büyüyünce akıllanır. Sizin ve kardeşinizin yaşı kaç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
Yeni nesil kardeşler hep böyle hocam. Benimkiler de bana hep karşı geliyor. Ebeveynlerim uyarıyor tamam tamam diyor ağlıyorlar max ertesi gün gene aynılar. Büyüyünce akıllanır. Sizin ve kardeşinizin yaşı kaç?
13 e yeni girdi ve şuan oyunda discord da sesteyim istersen kanalı atiim sen dinle nasıl bağrıyo ama arada bi 5 10 dk lına ölüm sessizliği oluyo oda da discord rockiste_cik

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
al elinden bilgisayarı ağlarsa şiddet uygula
direk cpu la ram i söktüm benim bilgeseyarıma yönelmeye başladı sonra vr headsetimi camdan atmaya calıştı öyle yapınca güzelce dövdüm annem de gitti parcaları geri verdi ona -_-

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,992
İsim
Mert Metshi
dove dove sakin durmasini ogrencek

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,450
İsim
Hakan
Evde sıkı yönetim, orduları ve tankları göreve davet et, yapıstır ensesine olum napalım gelip biz mı susturalım

Kara*

80+ Silver
Yavaş bir şekilde yaklaş öp boynundan bebeğim bağırma de şaka lan patlat kafasına gözüne gerçek abilik hormonlarını sergile onu kısıtlamaya başla karış her şeyine. O oyun oynarken bağlan cihaza rahatsız et veya ping falan yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
Bende 13 yaşındayım ama hiç böyle bir şey yapmadım aksine pc/tablet/telefon kullanmayı sevmiyorum.
benim kerdeşimde hepsi var telefon pc tablet ama sorunlu cocuk ve daha yeni 13 üne girdi en sonn rion games e mail attdım ama geri dönüş dahi yapılmadı banlasınlar şunu da kurtiliyim diye gene olmadı annem ve babam aşşırı derecede şımarık büyüttü ben onun tablet aldığı yaşta matematik i alfabe yi sökmüş tüm okul a başlamadan ama o bi elinde tablet bi elinde emzik dolaşıyordu o ve her istediğini alıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde sıkı yönetim, orduları ve tankları göreve davet et, yapıstır ensesine olum napalım gelip biz mı susturalım
hocam siz susturursanız sizi yormuş olurum ayıp etmiş olurum ama sustursanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,588
Üyeler
168,151
Son üye
anlakln
Top Bottom