Neler Yeni

kardeşim oyun oynerken çok fazla bağırıyor ve ukalalık ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus
beyler benim bir kardeşim var ve ona geçen sene bir pc topladım cpu su biraz eski gpu su ona göre aşşırı yüksek ve online oyunlarla tanıştı oyun oynerken hem benim internetimi de yavaşlatmakta ve aşırı
cok bağırmakta ondan 4 yaş daha büyük olmama rağmen el kaldırmaya balışıyor elini ayağını burktuktan sonra anneme veyahut babama ağlanıyo ya oyun hesaplarını banlatmam veyahut pc sini kırmam gerekiyor yada en son ve uğraşmamak istediğim cözüm kolunu kırmak yani o da şiddete giriyor ondan uğraşmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim
Kanka pc'yi elinden al bence çünkü sorun yaratabilir bu gidişle, pc'yi al 1-2 ay yasakla sonra yavaş yavaş sadece pazar günleri falan ver yada cumartesi ama bağırırsa tekrar al böyle böyle sorunu çözersin aslında

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Asil
al karşına konuş, adam akıllı tehdit etmeden ama korku salacak şekilde. Büyük ihtimalle zaten bi işe yaramayacak. Bir kez daha yaptığında son uyarım de sonra her yaptığında ensesine bi şaplak at sağlamından bi oturt. Sana karşılık vermeye çalışırsa sende ona gir aw anlasın kime bulaştığını. Sonra böyle olduğunda zorla dışarı çıkart beraber vakit geçir ilk başlarda zorla çıkar senle daha sonrasında zaten kin beslediği için zevk aldığını belli etmez belki ama aslında kendiside mutlu olur. (Yada direk internet kafesi olan bir tanıdığın falan varsa onla konuş kardeşini götür oraya o bağırınca int kafenin sahibi bi güzel azarlasın kızsın, dövicek gibi uapsın sende hiç karışma. Eğer bi tanıdığın yoksa bild git kardeşini götürmeden önce rica et adamdan durumu söyle)

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
beyler benim bir kardeşim var ve ona geçen sene bir pc topladım cpu su biraz eski gpu su ona göre aşşırı yüksek ve online oyunlarla tanıştı oyun oynerken hem benim internetimi de yavaşlatmakta ve aşırı
cok bağırmakta ondan 4 yaş daha büyük olmama rağmen el kaldırmaya balışıyor elini ayağını burktuktan sonra anneme veyahut babama ağlanıyo ya oyun hesaplarını banlatmam veyahut pc sini kırmam gerekiyor yada en son ve uğraşmamak istediğim cözüm kolunu kırmak yani o da şiddete giriyor ondan uğraşmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim
Annen ve babanla konuş sonrasında kardeşini üçünüz de ciddi şekilde uyarın. Ağlayıp zırlamak önemli bir direnç kaynağı olmamalı ailede.

phopshen

80+ Bronze
hoam her geçen gün kötüleşiyor gtx 1660 gpu yuu kırdı oyunu kastığından elimdeki 6700xt taktım şuan afedersin ama arkak titreye titreye onu izliyorum normal 6700xt de değil msı gaming x 12g modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

işe yarasa keşke
sen de onun kafasını kır. ne iş la 1660 kırmak. istediğini yap aga mal sizin malınız hem sev hem döv

Bende 13 yaşındayım ama hiç böyle bir şey yapmadım aksine pc/tablet/telefon kullanmayı sevmiyorum.
Sevmiyosan ne işin var burda knk 3k mesaj :kekw:

ok o.O2
1696602263538.png

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Benimde elimde tablet telefon pc var ama sadece müzik dinlemek, eğitim ve forumda kullanıyorum. Olan kardeşine olacak sen doğru yoldasın. Bende 13 üme gircem. Şubat ayında. Kardeşin yediye mi geçti. Ben yediye geçtim.
Çocuk ayar ayar konuşup bide imzaya aptalsınız yazmışsın yeminle yamulturum seni bas git forumdan

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
onu farklı bir biçimde cezalandırmayı dene sevdiği şeyleri elinden knk

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

KlausM

80+ Silver
pedere şikayet et, ders çalışacam sürekli oyun oynuyor de

SnareEcho

80+ Silver
Aptalsınız yaziyo imzanda otistik herif ne mesajı
Ben genel demedim ki belirli kişilere dedim seni otistik.

sen de onun kafasını kır. ne iş la 1660 kırmak. istediğini yap aga mal sizin malınız hem sev hem döv

Sevmiyosan ne işin var burda knk 3k mesaj :kekw:

ok o.O2
Alıntıyı görüntüle
Eğlenmeye geliyorum. Konu dışı falan takılıyorum çoğunlukla. APTALSINIZ lafını belirli kişilere söyledim herkese değil.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ben genel demedim ki belirli kişilere dedim seni otistik.

Eğlenmeye geliyorum. Konu dışı falan takılıyorum çoğunlukla. APTALSINIZ lafını belirli kişilere söyledim herkese değil.
İmzana yazma bro o zaman sen niye forumdasın hala kaybol la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom