Neler Yeni

kardeşim oyun oynerken çok fazla bağırıyor ve ukalalık ediyor

SnareEcho

80+ Silver
benim kerdeşimde hepsi var telefon pc tablet ama sorunlu cocuk ve daha yeni 13 üne girdi en sonn rion games e mail attdım ama geri dönüş dahi yapılmadı banlasınlar şunu da kurtiliyim diye gene olmadı annem ve babam aşşırı derecede şımarık büyüttü ben onun tablet aldığı yaşta matematik i alfabe yi sökmüş tüm okul a başlamadan ama o bi elinde tablet bi elinde emzik dolaşıyordu o ve her istediğini alıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siz susturursanız sizi yormuş olurum ayıp etmiş olurum ama sustursanız sevinirim
Benimde elimde tablet telefon pc var ama sadece müzik dinlemek, eğitim ve forumda kullanıyorum. Olan kardeşine olacak sen doğru yoldasın. Bende 13 üme gircem. Şubat ayında. Kardeşin yediye mi geçti. Ben yediye geçtim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
Yavaş bir şekilde yaklaş öp boynundan bebeğim bağırma de şaka lan patlat kafasına gözüne gerçek abilik hormonlarını sergile onu kısıtlamaya başla karış her şeyine. O oyun oynarken bağlan cihaza rahatsız et veya ping falan yap.
enson ethernet kablosunu kesmiştim ve babam o ağlamasın diye daha o tamir etmişti babam eski bilgeseyarcı ondan biliyor tamir etmesini ama onu assla ama assla öpmem gitsin diye dua ediyorum her akşam busefer ağzına ediyorum ama beni seviyor daha cok ağzına ediyim diğe uğraşır

Benimde elimde tablet telefon pc var ama sadece müzik dinlemek, eğitim ve forumda kullanıyorum. Olan kardeşine olacak sen doğru yoldasın. Bende 13 üme gircem. Şubat ayında. Kardeşin yediye mi geçti. Ben yediye geçtim.
o da yedide şuan

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan
Kankım o zaman acık acık kardesıne gozdağı ver otorıtenı ortaya koy

Hanaz

80+ Gold
beyler benim bir kardeşim var ve ona geçen sene bir pc topladım cpu su biraz eski gpu su ona göre aşşırı yüksek ve online oyunlarla tanıştı oyun oynerken hem benim internetimi de yavaşlatmakta ve aşırı
cok bağırmakta ondan 4 yaş daha büyük olmama rağmen el kaldırmaya balışıyor elini ayağını burktuktan sonra anneme veyahut babama ağlanıyo ya oyun hesaplarını banlatmam veyahut pc sini kırmam gerekiyor yada en son ve uğraşmamak istediğim cözüm kolunu kırmak yani o da şiddete giriyor ondan uğraşmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim
Indir sırtına bi darbe bak nası konuşuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
Sen bu zamana kadar ona korku verememissen dahada bişi yapamassın büyük olarak görmez seni daha çok arkadaş gibi yani cs oynuyorsa hile kur vac ye
o küçükken onu gecici sakat bırakmıştım 2 3 sene hiiç yürüyemedi o ama yaşı küçüktü 3 4 yaşlarında filan dı

Sen bu zamana kadar ona korku verememissen dahada bişi yapamassın büyük olarak görmez seni daha çok arkadaş gibi yani cs oynuyorsa hile kur vac ye
ve steam oyunları oynamıyor

beyler biosdan one board ethernet port unu nasıl devre dışı bırakırız geçici bios dan GİGABYTE H61M-S2P-B3 İNTEL H61 anakart

o küçükken onu gecici sakat bırakmıştım 2 3 sene hiiç yürüyemedi o ama yaşı küçüktü 3 4 yaşlarında filan dı

ve steam oyunları oynamıyor

beyler biosdan one board ethernet port unu nasıl devre dışı bırakırız geçici bios dan GİGABYTE H61M-S2P-B3 İNTEL H61 anakart
nedeni şu ordan net ini kestiğimde anlamaz

Son düzenleme:

SnareEcho

80+ Silver
enson ethernet kablosunu kesmiştim ve babam o ağlamasın diye daha o tamir etmişti babam eski bilgeseyarcı ondan biliyor tamir etmesini ama onu assla ama assla öpmem gitsin diye dua ediyorum her akşam busefer ağzına ediyorum ama beni seviyor daha cok ağzına ediyim diğe uğraşır

o da yedide şuan
Reis katlan biraz bence. O geç de olsa doğruyu yanlışı ayırt edebilecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamdi Aktuğ
Steam
Rockiste_Tr
Discord
Rockiste_Cik#0990
Reis katlan biraz bence. O geç de olsa doğruyu yanlışı ayırt edebilecektir.
etseydi gerekten de ederdi ve bunu 1 sennedir aralıksız olarak yaşıyorum ondan öncede yaşıyordum ama bukadar değil görmezden gelebiliyordum

Emrhan_

80+ Bronze
Benim kardeşimde aynı biz ortaokulda böyle değildik la. Yeri gelir aslan gibi abi olur her türlü desteği çıkarım. Ama bana atar yaparsa şapalağı yer.

Top Bottom