KARDEŞİME PC TOPLUYORUM YARDIM 🙏

onlyexe

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
50000
arkadaşlar iyi forumlar 50bin tl bütçe ile monitor ve pc lazım kardeşime hediye olarak alıcam kendi kardeşinize alırmışcasına bir tavsiye yaparsanız cok sevinirim

arkadaşlar iyi forumlar 50bin tl bütçe ile monitor ve pc lazım kardeşime hediye olarak alıcam kendi kardeşinize alırmışcasına bir tavsiye yaparsanız cok sevinirim
Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve kasa LCD ekranlı akvaryum kasa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda klavye vb. de dahil yani her şey dahil bütçeniz nedir?

Soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve kasa LCD ekranlı akvaryum kasa.

Şu anda klavye vb. de dahil yani her şey dahil bütçeniz nedir?
klavye mouse sonradan halledicez elimizde var kasa ve monitor lazım kasa akvaryum olursa daha iyi olur

Toplama sistem sizi bozar mı ? Toplama sistemler de parça kalitesi çok daha iyi oluyor , kardeşinizi daha çok mutlu eder.

toplama daha iyi olur zaten

parçaları kendim alıp yapmam daha pahalı ve zahmetli olmaz mı
maçım bitsin ilgileneyim hocam

toplama daha iyi olur zaten

parçaları kendim alıp yapmam daha pahalı ve zahmetli olmaz mı
Hocam monitörsüz 50k bütçe çıkarma şansınız var mı ? Aksi takdirde ekran kartı tarafında segment düşmek gerekebilir.

Son düzenleme:
maçım bitsin ilgileneyim hocam

Hocam monitörsüz 50k bütçe çıkarma şansınız var mı ? Aksi takdirde ekran kartı tarafında segment düşmek gerekebilir.
hocam bakabiliyosanız iki kasa bulabilirsiniz birisi 40 birisi 50 olucak sekilde butcem değişirse alabilirim

Hocam buyrun özelleştirmeleri şöyle yapalım ;

işlemci - 9600x
anakart - msi b650m-b
ram - kingston cl36 2x16 5600mhz
kasa - deepcool 700WAT 80PLUS
soğutucu - FSP AE24-B 240MM

böyle olunca yaklaşık fiyatı 46.610.32 TL oluyor güzel bir monitör ile 50.800 bandına toplayabilirsiniz sizi üzmeyecektir benzer sistem arkadaşımda var ve gayet memnun bende bunu almayı düsünüyorum iyi forumlar.

hocam bakabiliyosanız iki kasa bulabilirsiniz birisi 40 birisi 50 olucak sekilde butcem değişirse alabilirim
9070 xt :

5070 :

Rx 9060 xt 16 gb : Monitör ve farklı soğutucu opsiyonu dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,935
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri