Neler Yeni

Kardesimin gittiği özel okul 21 eylülde yüz yüze eğitim veriyor

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kardesim 10.sinifa gidiyor normalde okullar 21eylülde acilmayacak sadece 1. Sınıflara açilacak benim kardesimin okulu agustosun basindan beri yüzyüze eğitim veriyordu benim kardesim sadece 1gün gitti ordada yaptiklari rezillikleri ögrencilere attilar dedilerki eğer kontrole gelirlerse yalan söyleyeceksiniz diye kardesim bana bunlari diyince ondan sonra göndermedik şuana kadar sorun yoktu çünkü online dersleri oluyordu okul online ders veriyordu fakat işlerin sarpa sarmasi kardesimin bugun bize okulunun 21eylulde tamamen yüzyüze egitim verecegini soyledi dedimki normaldede öyle değilmiydi diye oda dediki fakat bu sefer gitmeyenlere online egitim desteginide keseceklerini söylediler sizce ne yapmaliyiz biz bu okula şikayet etsek 1senelik parasini peşin verdik 🙁 keşke vermeseydik vermeseydik 1dk tutmazdim o okulda

helpyardımplz

80+ Silver
Kardesim 10.sinifa gidiyor normalde okullar 21eylülde acilmayacak sadece 1. Sınıflara açilacak benim kardesimin okulu agustosun basindan beri yüzyüze eğitim veriyordu benim kardesim sadece 1gün gitti ordada yaptiklari rezillikleri ögrencilere attilar dedilerki eğer kontrole gelirlerse yalan söyleyeceksiniz diye kardesim bana bunlari diyince ondan sonra göndermedik şuana kadar sorun yoktu çünkü online dersleri oluyordu okul online ders veriyordu fakat işlerin sarpa sarmasi kardesimin bugun bize okulunun 21eylulde tamamen yüzyüze egitim verecegini soyledi dedimki normaldede öyle değilmiydi diye oda dediki fakat bu sefer gitmeyenlere online egitim desteginide keseceklerini söylediler sizce ne yapmaliyiz biz bu okula şikayet etsek 1senelik parasini peşin verdik 🙁 keşke vermeseydik vermeseydik 1dk tutmazdim o okulda
Gidecek kardeşin yapacak bir şey yok. Bu arada ayıptır sorması ne kadar verdiniz ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kardesimi gondermek istememin sebebi sıralarda bize mesafe diyorlar fakat aralarda kardesimin. Dedigine göre 40 cm 50cm boşluk var ve sosyal mesafe yok diyor

BMW_M4

80+ Bronze
glass-of-water.jpg

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Cok pahali be ciddiyim torpil imkanı olmasa ozel okullar gidilecek yerler değil
Pahalı değil özel okula göre ortalama.
Doğa 60K falan alıyor, en nezih yerlerden biri.
15K fiyata da var, 28K ortalama sayılır.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
geçmiş olsun
parayı çıkartmak için zorladıkları belli zaten
Aynen hocam yaptiklari şey çok ayıp yemin ederim madem yüz yüze yapiyorsun neden online eğitimi kesiyorsun onu anlamiyorum

Farway

80+ Silver
:( buradanda görüyoruzki parası olanı( bu söylediğimi sakın yanlış anlama daha iyi eğitim herkesin hakkı veya laf sokmak gibi bir şeyim yok) türkiyede korona yakalamıyor...
Gidecek artık mecbur gidin konuşun desemde bahaneleri ''biz buna göre hazırlık yapıyoruz paranız yanar çocuğu alabilirsiniz olacaktır''.
Eğitimi sadece para yapanlara yazıklar olsun

Top Bottom